לא מצליחה להגיע לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה
    אורי
    19/06/2008

היי

אני בת 32,נשואה + 1.
    אני לא גומרת. כשאני מרגישה שהנה נפתחו השערים ואני מתחילה לטפס בסולם ההנאה, אני מרגישה את קצהו של איבוד השליטה - משהו בי כבה ונסגר ואני מסיימת את האקט, נגמרת ההתרגשות והמגע בדגדגן כבר לא נעים לי - מעט שורף ומעצבן.
    אני מבקשת מבעלי שיסיים ושוב אומרת לעצמי - זה היה כמעט, ליד.
    ברור לי שטיפול סקסולוגי יכול לעזור, אבל אני מתביישת ואין סיכוי שאלך

אשמח לדעת אם יש עצות, דרכים, דמיון מודרך - כך שאוכל לעבוד על "המוח" שלי ולשחרר, לשחרר את האחיזה שלי בשליטה.

כמה הבהרות לצורך האבחון:
    1. יש לי יחסים אינטימיים עם בן הזוג, אנחנו אוהבים ומכבדים אחד את השני, מדברים בצורה כנה וגלויה על הכל.
    2. אני לא מתייחסת בשאלה לגמירה מחדירה, כלומר גמירה נרתיקית. אני יודעת שרק 15% מהנשים מסוגלות לגמור מסוג חדירה כזו - השאלה מתייחסת לגירוי דגדגני ולגמירה דגדגנית.
    3. כשאוננתי הייתה לי סוג של גמירה, אבל עכשיו שיש לי תינוקת בת 5 חודשים, לאונן בזמן הפנוי שלי מרגיש לי בזבוז זמן. מה גם שאין לי חשק לאונן. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

אורי
    20/06/2008

את מתארת בפנייתך מצב לא נעים ובטח מתסכל מאוד.
    האם מצב זה היה תמיד, או התעורר לאחרונה? האם מצב זה
    קורה רק עם בעלך או שקרה גם עם בני זוג קודמים (אם היו)?

את מציינת שיש לך תקשורת ואינטימיות טובים עם בעלך. אל תוותרי על
    מין טוב ומהנה רק בגלל בושה. את מבקשת הדרכה ב"לעבוד על המוח".
    לצערי, תאלצי להתגבר על הבושה ולפנות לעזרה מקצועית.
    אחד ממומחי האתר (שפרטיהם מצויינים למעלה) בודאי שיוכלו לעזור.
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/06/2008

עד שיחזור החשק, הילדה תגדל, אני מציע לך לרכוש את הספר : "לעצמך"-מיניות האישה של לוני ברבך או "עינוגי אישה" של רייצ'ל סוויפט. קיראי החכימי ותממשי כשיבוא לך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו