צריכה החייאה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה החייאה...
    TJ
    20/06/2008

שלום רב
    אני עם בן-זוגי כבר 8 חודשים ולקראת חתונה (בשעה טובה).
    אני בת 27 והוא 31...
    מההתחלה חיי המין שלנו היו רודדים, הוא טיפוס שקט יותר, רגוע יותר, מאופק יותר
    מכל מה שהכרתי לפני - ובכל זאת המשכתי בקשר כי כן אני אוהבת אותו ובתוך תוכי מאמינה שיבוא יום ו"נעלה על הגל הנכון".
    עניין החדירה מורכב כי לוקח זמן עד שעומד לו - ואם כבר עומד לו אז זה מירוץ נגד הזמן מחייב חדירה מיידית וגמירה, ואם אני לא רטובה מספיק אז בכלל זה נעשה בעייתי.
    ראיתי פה המלצות על איך להאריך את האקט - בקטע שלהגיע לקצה ולהפסיק וכו' וכו',
    העיניין הוא שברגע שנעשית הפסקה קטנטנה ולו רק להחליף תנוחה ב 95% מהמקרים אז הזקפה כבר נעלמת ואז יותר קשה להגיע למצב של חדירה ואפילו קורה הרבה שהוא גומר מזה שאני יורדת לו כשהוא לא במצב של זקפה מלאה...
    5דק' זה הזמן בד"כ שהאקט אורך - וזה ממש לא מספק אותי... (הוא התחיל להסתכל על השעון)
    הוא מודע לזה (וכמובן זה לא תורם לביטחון שלו) - אף-פעם לא מדדתי את הזמן או התלוננתי בלי טאקט על הנושא, אבל כן ביקשתי ממנו שיחשוב על האופציה של לפנות לייעוץ והוא ממש לא אוהב את הרעיון.
    בגיל 31 חיי המין צריכים להיות תקינים נכון? המצב שקורה לו לא קשור לגיל נכון?
    אני צריכה לשמוע את זה מבעלי נסיון כי כבר התחלתי לחשוב אולי זו פונקציה של גיל.

בנוסף אם יש למישהו מכם המלצה על סרטים אירוטיים (לא פורנו) אשמח לשמוע
    אני מאמינה שזה יכול לתרום לגירוי של שנינו... (חוויה אינטימית - ברור לי שזה לא יפתור את האישו הזה.

תודה על ההקשבה ההבנה ובתקווה גם שהתגובה תהיה מהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה החייאה...

הוספת תגובה

• חשוב לי לציין ש...

TJ
    20/06/2008

יש בנינו דיבור והבנה,
    דיברנו על הדברים הרבה פעמים (אולי אפילו יותר-מדי...)
    בהתחלה הוא אמר שהוא צריך זמן שיהיה לו יותר נוח ובטחון ליזום דברים.
    הוא אוהב פורנו ואין לי בעיה עם זה העיניין הוא שהפורנו לא מביא אותו לזקפה
    זה כאילו מגרה אותו אבל פיזית לא קורה כלום - זה כאילו הטלוויזיה כבויה.
    גם לעשות ביד הוא לא היה עושה - עד שביקשתי ממנו להתחיל עם זה שידע מה עושה לו נעים
    וילמד אותי... עד היום לצער אין מתכון בטוח.
    על-אף שהוא אומר לי לא פעם שהוא נמשך אלי, ובא לו עלי... תמיד המדד שלי בעניין
    היתה הזקפה... וכאן אין לי את זה - ביחד על המיטה הכל טוב וכייפי - אבל אין זקפה...
    אוטומטית הגירוי שלי מתמתן ואז לא רטובה מספיק... זה מעגל מעיק...
    אני כבר לא יודעת אם זה פיזית או פסיכולוגית...
    בבקשה אשמח להצעות לצאת מהמעגל הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נושא מענין

רועי
    20/06/2008

עצתי שתפנו לטיפול משותף הייתי גם בודק בעיה פזית או פסיכולוגית מצידו כלומר תזונה לא נכונה או טראומה או כושר לקוי.
    אדם שמרגיש טוב עם עצמו והוא בריא אין סיבה שהוא לא יתפקד.
    האם הוא מעשן?
    האם הוא עושה ספורט?
    האם הוא אוהב את הגוף שלו?

מתי לאחרונה יצאתם לחופשה זוגית רק אתם במקום רומנטי? אולי גם מקום אירוטי כמו תאילנד.
    וכמובן שיש את הפתרון התרופתי שנקרא ויאגרה כפתרון אחרון בידי הרופא המטפל שלכם באם תחליטו ללכת לטיפול זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לנו לחץ מיוחד...

TJ
    22/06/2008

אנחנו די פנויים - הקפאנו את הלימודים כי לא יכולנו לעמוד בזה ובמקביל באירגוני החתונה
    הוא עובד 2 לילות במהלך השבוע ופרט לזה אנחנו יחד... לפעמים מעבירים את הזמן יחד בדירה, אנחנו יוצאים בתדירות גבוהה(בעיקר בערבים)... ובין לבין סוגרים עם בתי-עסק שצריך לחתונה... (אולם...צלם..וכדו') חופשה רומנטית?לא דיברנו ע זה כי זו הוצאה כספית שאנחנו לא יכולים לשקול כרגע. אבל הוא לא אומר שהוא לחוץ... :-( מה, אתה חושב שהעניין קשור לשינוי אווירה?
    כן הוא מעשן(אבל רק בשנתיים האחרונות ושנינו לקראת הפסקהטוטאלית של הרעל הזה...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא בריא ואוהב את הגוף שלו

TJ
    22/06/2008

מבחינת ספורט שנינו בעקרון מאוד ספורטיבים אבל החורף הזה היה יבש מבחינת פעילות
    פיזית כלשהי... (הליכה/בריכה)...

המזל שלי שאתמול הוא הראה נכונות ללכת לייעוץ זוגי...
    אני לא יודעת אל מי לפנות... סקסולוג הוא גם יועץ זוגי? או שאלה שני דברים נפרדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי ואני לא מומחה

רועי
    22/06/2008

סקסולוג יהיה הפתרון הטוב ביותר כבעל ידע במין שיכול להכווין אתכם.

בנוסף עליכם להפסיק לעשן עכשיו כי האזהרות על קופסת הסיגריות אינן מופרכות כלומר הסיגריות גורמות לאימפוטנציה כמובן שכל דבר משפיע אחרת אצל אנשים אחרים ואצלו יתכן שזאת התוצאה כמו שלא כולם חולי סרטן בגלל הסיגריות למשל סבי שיזכה לשנים ארוכות נהנה לעשן ונראה בריא.

עוד אני יכול לומר שנראה לי שאתם יותר מידי ביחד :-( כן יש דבר כזה יותר מידי , למה הוא לא עובד יותר? למה את לא עובדת יותר? יותר= משרה מלאה יתכן שיש עליכם לחץ כלכלי ויתכן שאתם צריכים גם לבלות כל אחד בנפרד עם החברים הקרובים שלו. תתגעגעו אחד לשני קצת.

אז לסיכום
    א.: עישון = מספיק
    ב. תצאו קצת בנפרד.
    ג. תעבדו יותר העבודה היא חיינו והיא מביאה אושר בידיוק כמו סקס רק קצת אחרת.
    ד. ספורט, ספורט ספורט ביחד, לחוד כדורסל כדורגל טניס שחיה מה שלא יהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההמלצות

TJ
    23/06/2008

אקח זאת לתשומת ליבי :-)
    שיהיה לך יום מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו