טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 ויש לי 2 שאלות: הראשונה היא שכאשר אני מאוננת יוצא לי נוזל שקוף כזה. האם זה נוזל השפיכה כשמגיעים לאורגזמה? בפעם האחרונה שהייתי עם חברי הוא עינג אותי עם האצבעות והיה לי ממש כיף ולקראת הסוף הרגשתי דחף עצום לפיפי. הוא מצידו אמר לי להתאפק אבל אני פחדתי שייצא לי והפסקתי אותו והלכתי לשירותים. האם גם כאן זה היה סוג של גמירה?
השאלה השנייה היא שאני מפחדת לתת לו לחדור אליי עם קונדום כי המחזור שלי לא סדיר ואני מפחדת שייקרא מש/הו ואני אכנס להיריון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? אשמח לעזרה ממומחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנוזל השקוף יוצא כשאת מגורה לא דווקה בגמירה,כשעשית פיפי אחרי שהיתחרמנת זה לא הייתה גמירה ככל הניראה הוא גירה לך את נקודת הג'י וגירויה יכול ליגרום לצורך להשתין אם זה קורא לך את יכולה להיתרוקן ליפני שהוא ענג אותך או ליזרום אם התחושה ולא לחשוש שיצא לך פיפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על גירוי מיוחד שמיתרחש כשהן נוגעות באזור מסוים בקידמת הנרתיק,כל אלו שאומרים שאין כזה דבר לא יודעים על מה הם מדברים והם סתם מקשקשים בשכל על זה שזה לא ממש מוכר כ"איבר" בגוף וסתם מנסים להיתחכם,נו באמת מה זה גנון?.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד