2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    רונית
    21/06/2008

אני בת 24 ויש לי 2 שאלות:
    הראשונה היא שכאשר אני מאוננת יוצא לי נוזל שקוף כזה. האם זה נוזל השפיכה כשמגיעים לאורגזמה?
    בפעם האחרונה שהייתי עם חברי הוא עינג אותי עם האצבעות והיה לי ממש כיף ולקראת הסוף הרגשתי דחף עצום לפיפי. הוא מצידו אמר לי להתאפק אבל אני פחדתי שייצא לי והפסקתי אותו והלכתי לשירותים. האם גם כאן זה היה סוג של גמירה?

השאלה השנייה היא שאני מפחדת לתת לו לחדור אליי עם קונדום כי המחזור שלי לא סדיר ואני מפחדת שייקרא מש/הו ואני אכנס להיריון. מה ניתן לעשות בקשר לזה?
    אשמח לעזרה ממומחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות צריכה תשובה

רונית
    22/06/2008

בבקשה תענו לי אני צריכה תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה

רונית
    23/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גלולות ואת לא צריכה לחשוש מהריון

איש הקש
    23/06/2008

הנוזל השקוף יוצא כשאת מגורה לא דווקה בגמירה,כשעשית פיפי אחרי שהיתחרמנת זה לא הייתה גמירה ככל הניראה הוא גירה לך את נקודת הג'י וגירויה יכול ליגרום לצורך להשתין אם זה קורא לך את יכולה להיתרוקן ליפני שהוא ענג אותך או ליזרום אם התחושה ולא לחשוש שיצא לך פיפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ אין באמת נקודת ג'י

אנונימי
    23/06/2008

היא סוג של פיקציה. מה שכן הואגינה יושבת צמוד לכיס השתן, לכן ככל הנראה הוא לחץ לך עליו דרך הואגינה וגרם לגירוי שהתפרש כצורך לתת שתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד איך יש נשים רבות דיווחו

איש הקש
    24/06/2008

על גירוי מיוחד שמיתרחש כשהן נוגעות באזור מסוים בקידמת הנרתיק,כל אלו שאומרים שאין כזה דבר לא יודעים על מה הם מדברים והם סתם מקשקשים בשכל על זה שזה לא ממש מוכר כ"איבר" בגוף וסתם מנסים להיתחכם,נו באמת מה זה גנון?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו