טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 19 ומעולם לא קיימתי יחסי מין, יש לי בעיה ורציתי לבדוק אם יש עילה לבדיקה אצל רופא.
יש לי משהו שנראה כמו שכבת תאי עור מתים על שק האשכים. אני יכול לגרד אותם משם וזה לא כואב, הגירוד אפילו גורם תחושת הקלה. אחרי מקלחת השכבה מתקשה קצת והופכת ללבנה ואז קל יותר לגרד אותה. אם אני לא מתקלח כמה ימים (לצערי בצבא זה שכיח) מה שגירדתי יוצא שחור מכל הלכלוך שמצטבר, אם אני מתקלח יום אחרי יום ושוטף את האיזור טוב טוב אז עדיין נוצרת השכבה הזאת אבל הפעם היא ממש לבנה ונקייה מלכלוך.
זה מציק כי לפעמים זה מגרד מאד ולא תמיד נוח לטפל בעניין בשל חוסר פרטיות. בד"כ זה לא מגרד אבל עצם הידיעה שזה שם מציקה. יש לי את זה תקופה ממושכת, לא זוכר מתי התחיל, אולי בשנה האחרונה. יש לציין שיחד עם תופעה זו הופיעה אצלי פתריה שהרופא הגדיר כקלה ברגליים, העור שבין האצבעות מתקלף בגלל שאני מזיע הרבה והאיזור תמיד לח.
זו מחלה? מחלת מין? משהו מדבק? יש מקום לדאגה?
אשמח לתשובה עניינית וזריזה.
תודה רבה על זמנכם, אתם עושים עבודה מעולה, כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד