טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, הענין הוא שאני גומרת אך ורק מחדירה ולא בדרכים אחרות. הייתי רוצה לגוון ולגמור גם ממין אוראלי ואני לא מצליחה. התחושה היא שהגרוי החזק נמצא עמוק בפנים ולכן אני גומרת מחדירה תוך מספר שניות. אני לא מאוננת ויש לי אך ורק גמירות נרתיקיות. אשמח אם למישהו יש רעיון איך לגמור באופן חיצוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מיחידות הסגולה שגומרות רק מהנרתיק. רב הנשים גומרות רק ממגע בדגדגן. צאי במסע חקר לגופך. התבונני באיבר בהמין שלך ונסי לזהות את התחושות השונות שקיימות בכל אזור ואזור. אחרי שתכירי את התחושות השונות התמקדי במגע עדין באזור הנעים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד