מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור.יאנה25/06/2008
שלום.
יש לי עניין שמאוד מציק לי.
אף פעם לא הצלחתי להגיע לגמירה. כמה שלא ניסיתי עם עצמי, בכל דרך שרק אפשר, דרך
הדגדגן ודרך נקודת הג'י, לא הלך.
גם בן זוגי ניסה המון פעמים, זה מאוד חשוב לו שאני אהנה, והוא תמיד מתבאס, כאילו מרגיש אשם
שהוא לא מצליח להגיע למטרה שלו- לגרום לי לגמור.
קראתי שלוקח לזה זמן, עד 20 דקות בפעם הראשונה. אני ובן זוגי ניסינו לא מזמן במשך 40 דקות
ופשוט כלום. אפילו לא קצת.
אני רואה שרע לו, שהוא באמת רוצה את זה וזה מציק לי.
זה מוריד לי לפעמים את החשק המיני.
הוא אומר שהוא לא מתייאש, אבל אני הספקתי להתייאש כבר מזמן.
אולי הבעיה היא אצלי. דיברתי על זה עם שתי חברות טובות. שתיהן מגיעות לזה בקלות, בין אם זה
עם בן הזוג ובין אם זה לבד.
לפעמים אני חושבת שהיעוד שלי הוא לא לגמור אף פעם, כי ניסיתי כ"כ הרבה פעמים, וכלום.
אולי יש לי בעיה גופנית. אני כ"כ מיואשת, אודה אם אקבל תשובה מקצועית במהירות.
תודה.
ועוד דבר. קראתי לא מזמן שהגמירה בעצם יוצאת מהשופכה.
האם זה נכון? או שהיא יוצאת מהנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מזמין אותך לקרוא ספרים
רועי25/06/2008ספרים שנכתבו בתחום ועל ידי נשים העונות לשאלה כיצד להגיע לאורגזמה תוך הכרות עם הגוף הנשי. פשוט תחפשי בגוגל בעברית ספרים כיצד להגיע לאורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את הבעיה הזאת
נועם25/06/2008אנחנו עושים את זה שעה וחצי בכל תנוחה שיש וכיף לי והכל אבל אני לא יודעת אם אני גומרת? מה אמורים להרגיש? אני לא מרגישה כזה "וואו" כמו שמתארים... יכול להיות שגמרתי ואני לא יודעת פשוט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין רועי!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2008יש שני ספרים מומלצים:
1)לעצמך-מיניות האישה של לוני ברבך
2)GHBUDH THAV-RHHMWK XUUHPY/
GHSI NHKHMWR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רשמתה ב2? מה זה?
ש26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDAJFK
עידן מיליצ'ר27/06/2008AFJKJ ASFHJ FJ JSAHEH AJFKJG JAKJF MC,DDSK RECV RTV VVEXX XSAFHA!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו באותו מקרה
יאנה28/06/2008עצוב לי לדעת שבמקום ליהנות ממין עד הסוף, אני רק מתבאסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה לנועם *
יאנה28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXSRW FHI HRR
עידן מיליצ'ר27/06/2008UAFHE FJS EJRJF EUHA DAKNV EKJHASD FJSAKJ ASKFDN FHEMN,DJSJF SDK SHFHS AHDJ EHJER HFJANC FGUS.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שפה לעזאזל אתה מדבר??
66628/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)