התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    חנית
    26/06/2008

אני ובן זוגי בני שלושים אנחנו יחד חצי שנה. בפעם הראשונה ששכבנו לקח לו כמעט 8 שעות לגמור (עם הפסקות ארוכות) אבל כל הזמן ששכבו היתה לו זקפה. לאחר מכן הזמן שלקח לו לגמור ירד בהדרגה. הממוצע שהיום הוא גומר הוא כ- 45 דקות אבל לעולם לא פחות מ- 20 דקות. הוא סיפר לי שלפני מעט מאד פעמים הוא הצליח לגמור עם בחורה ושזה קשור לחוסר ביטחון. אנחנו שוכבים כשלוש פעמים בשבוע ואם זה תלוי בו אז יותר. אני לא מבינה למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לגמור. לפניו יצאתי עם בחור כשנתיים שהיה הומו ואמנם התדירות שבה הוא רצה סקס הייתה הרבה יותר נמוכה אבל לא לקח לו כל כך הרבה זמן. אולי מהניסיון העבר שלי אני קצת פרנואידית אבל יכול להיות שהוא הומו או שזה נורמלי? הוא ממש לא נראה הומו אבל הוא כן רגיש במיוחד. יש דרך לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• אין קשר בין מהירות השפיכה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/06/2008

להעדפה המינית! אם הוא הומו או לא אני לא יכול לדעת. מה שאני כן יכול לדעת זה שיש בחורים שקשה להם לשפוך מכל מיני סיבות. את יכולה לקרוא בגוגל על שפיכה מעוכבת!
    עידן מיליצ'ר
    נ.ב. בלי פראנויות.....לפחות לא בתחום הזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו