מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורהציקו27/06/2008
יש לי חברה 3 וחצי שנים. בשנה הראשנה היה מין ללא חדירה וחברתי הייתה נהנית מגירוי הדגדגן והיתה גומרת .לאחר כשנה שכבתי איתה (היתה בתולה) והיא לא מצליחה לגמור והחשק ירד לה ברמה שאנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר המון זמן היא אוהבת אותי מאוד ומשיחה שדיברנו לאחר המון זמן שהיא לא דיברה על הנושא ותמיד נרתעה היא הסבירה שהיא לא נהנת מהסקס כי היא לא גומרת ולא בא לה יותר לפי מיטב הבנתי היא גם מרגישה הרגשת פספוס שהיא לא גומרת לעומת חברות או כדומה והיא ציפתה שממין עם חדירה יהיה לה ריגוש מיוחד וזה לא הגיע כאילו שהיא מצפה להרגיש אורגזמה מיוחדת (היא לא גומרת מחדירה) אך מהדגדגן היא כן גומרת ואני לא מבין הרי אם היא נהנתה בהתחלה מגירוי חיצוני וגמרה אז עכשיו כבר לא בא לה כאילו עברה שלב ונתקעה אני רוצה להסביר לה שהיא צריכה להנות ממה שכן היא נהנית ושהיא לא יכולה לדמיין אורגזמה מחדירה כי אפילו היא לא הרגישה את זה וגם לא מאוננות אני מקש תשובה גם לבת הזוג זה הבעיה הכי גדולה ביננו וגורם להמון ריבים וגם היא לא מראה נכונות לנסות ללמוד איך לגמור . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
אורי28/06/2008ראה את התשובות ליאנה, "לא מצליחה לגמור" מ: 25-6-08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו איננה בעיה חמורה
אורית פס30/06/2008חברתך פשוט לא מגיעה לאורגזמה מחדירה אלה מגרוי אחר וזו איננה בעיה כלל,המיתוס סביב
אורגזמה מיוחדת שמקורה בחדירה התנפץ ויתכן ויקרה בהמשך אך אין מה להתעקש על כך ,סה"כ הגישה שלך נכונה ואני מקוה שאישור על כך מאיש מקצוע ישכנע אותה להמשיך להנות בלי להתעקש על האיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)