בעיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    ציקו
    27/06/2008

יש לי חברה 3 וחצי שנים. בשנה הראשנה היה מין ללא חדירה וחברתי הייתה נהנית מגירוי הדגדגן והיתה גומרת .לאחר כשנה שכבתי איתה (היתה בתולה) והיא לא מצליחה לגמור והחשק ירד לה ברמה שאנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר המון זמן היא אוהבת אותי מאוד ומשיחה שדיברנו לאחר המון זמן שהיא לא דיברה על הנושא ותמיד נרתעה היא הסבירה שהיא לא נהנת מהסקס כי היא לא גומרת ולא בא לה יותר לפי מיטב הבנתי היא גם מרגישה הרגשת פספוס שהיא לא גומרת לעומת חברות או כדומה והיא ציפתה שממין עם חדירה יהיה לה ריגוש מיוחד וזה לא הגיע כאילו שהיא מצפה להרגיש אורגזמה מיוחדת (היא לא גומרת מחדירה) אך מהדגדגן היא כן גומרת ואני לא מבין הרי אם היא נהנתה בהתחלה מגירוי חיצוני וגמרה אז עכשיו כבר לא בא לה כאילו עברה שלב ונתקעה אני רוצה להסביר לה שהיא צריכה להנות ממה שכן היא נהנית ושהיא לא יכולה לדמיין אורגזמה מחדירה כי אפילו היא לא הרגישה את זה וגם לא מאוננות אני מקש תשובה גם לבת הזוג זה הבעיה הכי גדולה ביננו וגורם להמון ריבים וגם היא לא מראה נכונות לנסות ללמוד איך לגמור . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

• בעיה

אורי
    28/06/2008

ראה את התשובות ליאנה, "לא מצליחה לגמור" מ: 25-6-08

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו איננה בעיה חמורה

אורית פס
    30/06/2008

חברתך פשוט לא מגיעה לאורגזמה מחדירה אלה מגרוי אחר וזו איננה בעיה כלל,המיתוס סביב
    אורגזמה מיוחדת שמקורה בחדירה התנפץ ויתכן ויקרה בהמשך אך אין מה להתעקש על כך ,סה"כ הגישה שלך נכונה ואני מקוה שאישור על כך מאיש מקצוע ישכנע אותה להמשיך להנות בלי להתעקש על האיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו