קרום בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    ישראלה
    27/06/2008

אני סובלת מוגינזמוס ופתח נרתיק צר, התחלתי טיפול בעזרת מרחיבים שאלתי היא האם בשלב מתקדם יותר (עם מרחיב גדול יותר) יקרע לי הקרום? או שפשוט הנרתיק יתרחב ללא קריעת הקרום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

• אם את

רועי
    27/06/2008

מכניסה לנרתיק משהו לא דק כמו סיכה כלומר גדול מסביב הסנטימטר בעובי ואת מכניסה לעומק של שני סנטימסטר ויותר לדעתי קרום הבתולין יקרע אבל אני לא מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,קרום הבתולין

אורית פס
    30/06/2008

יתרחב ויבתק בעבודה עם מרחיבים ,בד"כ עובדים עם סידרה של 6 מרחיבים ובשלישי ורביעי יש הגמשה הדרגתית עד לביתוק מוחלט,דבר שאינו כרוך כלל בכאב כשעובדים לאט ,עם כבוד וקשב לגוף ובתוספת נדיבה של מסכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ישראלה
    01/07/2008

אני אכן עובדת לאט ועם המון חומר סיכוך, הגעתי בהצלחה למרחיב השלישי. המרחיב השלישי נכנס בקצה ואני מרגישה כאב קל שאני מנסה לדחופו יותר פנימה ואז אני מפסיקה... כי הסקסולוגית אמרה שאם יש כאב מפסיקים. (עם המרחיב השני... לא כואב כלל) ואז אני מנסה שוב ליום המחרת ושוב כואב, אני מרגישה שאם אדחוף עוד קצת יקרע הקרום שאלתי היא האם הכאב הקל הוא הגיוני... ולהמשיך לדחוף? (הרי בכל זאת... זה סוג של פציעה, שגם עלול לגרום למעט דם...) כמו שזה נורמלי שיש כאב ביחסי מין בהתחלה.. אז פשוט להתגבר על הכאב? או לעשות מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המומחים?

ישראלה
    03/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו