מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני מוזרקלרה28/06/2008
שלום. מקוה שתעזרו לי. מאוד מבואסת ממצבי........ אני בת 40 משהו מוזר קורה לי לאחרונה אני פנויה ובתקופה של הכרויות עם גברים. זה לא דבר חדש אצלי. אבל הבעיה שאציג חדשה לי אני יכולה לחוש גירוי חזק בעקבות בעקבות שיחה וירטואלית עם גבר שמושך אותי מאוד מבחינה חיצונית ותקשורתית לעתים השיחה גולשת לפסים כחולים ואז אני יכולה להיות במצב של ממש שיא של גירוי אבל כשאני מתחילה לאונן יש קשיים שלא היו בעבר בעבר, אם חשתי גירוי חזק, לאחר זמן קצר של אוננות הגעתי לאורגזמה ועכשיו לא. אני צריכה לאונן הרבה זמן עד שזה מגיע לתסכול וכל החשק נעלם או שאני גומרת לאחר תשישות עצומה מהמאמץ וזה פוגם בהנאה. וגם, אני לא רטובה שם למטה כפי שהייתי בעבר האם זה אומר שיש לי ירידה בחשק המיני? אולי זה הגיל? אני חוששת שאם אגיע למצב אינטימי עם מישהו שמאוד מושך אותי אהיה "יבשה" למרות תחושת הגירוי האם בכלל יתכן שאחוש גירוי חזק אך מבלי שארטיב ומבלי שאוכל בעצם לממש את זה בפועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא ספק מדובר בעינין של גיל
רועי28/06/2008אך לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מה היה קורה אילו היית עם הגבר עדיף בכל זאת להיות איתו ואז לראות מה קורה בכל זאת מדובר במצב שונה ובגירוי שונה . אני גם לא ממליץ לך לאונן בכח כלומר כשאת מרגישה שלא בא לך יותר פשוט תפסיקי אל תאלצי את הגוף שלך. את לוקחת גלולות מסויימות? החלפית לאחרונה? שינוי בגלולות יכול להביא למצב של שינוי בהורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקומך לא הייתי מודאגת
אורית פס30/06/2008אני מניחה שאת יכולה להיות אורגזמית בסיטואציות אחרות ,עם או בלי בן זוג, נשמע שאת מתאמצת לשחזר דפוס שאולי הפסיק לעבוד בשבילך מסיבה כלשהי והמאמץ רק מחבל בסיכוי לאורגזמה,נסי להרפות מהמוטיבצית יתר ואל תתעקשי על האופן שבו מושגת אורגזמה,יתכן שברובד כלשהו את לא שלמה כבעבר עם הסקס הוירטואלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)