מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה או שזה נורמלי?אדם15/06/2007
שלום רב,
אני בן 23.
כאשר הייתי בן 20 הייתי לי חברה במשך שנה וחצי. הסקס איתה וכל מה שמסביב היה מצוין. שנינו נהנו מהכל היא ידעה לענג אותי ואני אותה. היינו שוכבים בלי קונדום מה שגרם להרגשה מלאה!
לאחר שנפרדנו יצא לי להיות בהרבה סטוצ'ים עם בנות. ואז גיליתי שלפעמים קשה לי להעמיד אותו וכשאני מגיע לחלק שבו אני אמור לשים קונדום אני ממש מתקשה ולרוב הפין נופל במהרה מה שמלחיץ לקראת הפעם הבאה בה אני יאלץ ללבוש קונדום. כאשר כן הצלחתי גיליתי שאני גומר נורא מהר ואז הייתי נלחץ ומרגיש לא נעים שאני לא מספק את אותן בנות.
לאחרונה הכרתי מישהי חדשה ואיתה יש לי בעיה הפוכה. אני לא מצליח לגמור. היא עושה מין אוראלי מטורף ועדיין אני לא גומר. ואלא אם כן היא מחרמנת אותי בדיוק היכן שאני אוהב הפין נופל לי.
זה לא מוזר שהוא לא תמיד עומד שהיא עירומה ונוגעת בי סתם ככה?
חשוב לציין שאם אני מאונן מעט בזמן המגע המיני עם הבנות הפין מתקשה בזריזות!
אגב כאשר אני מאונן לבדי אני יכול לגמור כמה פעמים ברציפות והפין מתקשה ביותר! מה שלא תמיד קורה עם בנות.
יכול להיות שאם אני מאונן כמה שעות לפני שאני נפגש עם הבחורה זה משפיע?
אני יודע שתיארתי כמה בעיות אבל איכשהו אני יודע שהכל מתקשר.. זה נורא מלחיץ אותי וגורם לבעיות עם הבחורה איתה אני יוצא שחושבת שאני לא נמשך אליה.
איך פותרים את הבעיות?
איך מסתדרים עם קונדום?
אגב יש לי זיקפת בוקר כמעט כל בוקר.. הבנתי שזה אולי קשור לאיבחון או משהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם בריא...
16/06/2007אדם אתה צודק שאתה אומר שהכל קשור....
לפי תיאורך אין לך שום בעייה פיזית. אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית - על נושא זה וגם על דרכי פתרון נכתב רבות בפורום. חפש, קרא, תחכים ותחזור עם שאלות מכוונות. הרבה פעמים חרדת ביצוע (שגם קשורה להלבשת הקונדום) הולכת עם שפיכה מהירה. אתה חושש שייפול ואז גומר מהר... ממש כך.
במפגשים הבאים התמקד בהנאה שלך ושל בת הזוג ולא בזקפה ובביצועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
