טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,כאשר אני נמצא במצב אינטמי עם חברה שלי (כאשר אנחנו מתמזמזים)יוצא לי נוזל מוקדם מוגבר ביותר מאיבר המין .אני מגיע למצב שמרוב שאני רווי וגדוש נוזל מקדים(לא גמרתי חשוב לציין!)אני למוד נסיון ולשם כך אני מגיע "חמוש" לפגישה הבאה שעל איבר מיני יש 2 תחתונים כן 2!!! כדי שהנוזל המקדים לא יחדור את התחתונים ויגיע למכנסיים ובשל כך חברתי תרגיש ואני מאוד יובך.האם תופעה זאת מוכרת/שכיחה?האם יש מקום לדאגה-צריך להיבדק?אותי למען האמת זה קצת מתיש כי אני גומר סטוק של תחתונים לפני הפגישה ולאחריה כולם מושלכים לכביסה אשכרה יום עבודה(לימודים:))ארוך עושים אנשים יקרים???תודה מראש לכל העוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אתה צעיר וזאת הפעם הראשונה שלך יתכן מאוד שמדובר בהתרגשות וזה בהחלט חולף עם הזמן אפילו תוך זמן קצר יחסית של חצי שנה שנה לכל היותר.
אני זוכר שהיה לי כאב ביצים נוראי כשהתחלתי לצאת עם בנות זאת אומרת עם הראשונה ומאז לא חוויתי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד