בעיה מוזרה ומביכה, אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה ומביכה, אשמח לעזרה
    אנונימי
    02/07/2008

אני בסוף העשור השני לחיי , וכך גם חברתי. שנינו לא שכבנו עם אף אחד אחר לפני. כשבאנו לשכב בפעם הראשונה (בתנוחה הרגילה, המיסיונרית), הפין פשוט לא הצליח לחדור כמו שצריך, ואחרי כמה ניסיונות פשוט נכנעתי. לא הרמנו ידיים בתקופה שבאה אחרי והמשכנו לנסות, אפילו שינינו תנוחה (הרמתי לה את הרגליים) אבל עדיין - משהו פה לא בסדר. גם בלי קונדום זה לא נכנס כמו שצריך. אפילו ניסינו את התנוחה שהיא מעליי - ובמקום להרגיש הנאה הרגשתי כאב מוזר כאילו זה לא במקום הנכון. אני ממש אובד עצות, כי כיף לי איתה ואני לא רוצה שזה ייהרס בגלל זה. זה מרגיש לי מאוד מוזר וחריג ואני מפחד להכנס לטראומה. אשמח לייעוץ והכוונה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ

רועי
    02/07/2008

תתחילו עם משחק מקדים וארוך שכולל אותך יורד לה ולאט לאט מכניס את אצבעותיך לנרתיקה ואחרי שתרגישו שניכם חרמנים מאוד ואצלה זה יתבטא ברטיבות וכניסה חלקה של שני האצבעות שלך . אחרי זה לא יהיה מקום לטעויות :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי,

אנונימי
    02/07/2008

ניסינו גם את שלב המשחק המקדים, הכנסתי לה שתי אצבעות ואפילו כמעט שלוש, והבעיה היא לא בלחות כי היא רטובה מאוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אצבעות נכנסות בקלות אין בעיה

רועי
    03/07/2008

תעשו זאת לאט לאט ויהיה בסדר עצה נוספת אולי תנסו את תנוחת הדוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאנונימי

ד''ר חגית כהנא
    03/07/2008

שניכם בניסיון המיני הראשון בחייכם ותמיד יש זמן למידה לא להלחץ.
    מס' שאלות : האם חברתך משתמשת בטמפונים?
    האם הצלחת להחדיר אצבעות?
    האם אתם מצליחים לגמור גם ללא חדירה?
    כדאי שחברתך תפנה לרופא/ת נשים יתכן ששוה גם להפגש ליעוץ עם סקסולוג/ית כדי להבין קצת יותר מה קורה לכם.
    אין סיבה לסיים קשר בגלל הקושי הנוכחי יש לכך פתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך,

אנונימי
    03/07/2008

1. איני יודע אם היא משתמשת בטמפונים, אבל מדוע זה משנה? 2. הצלחתי להחדיר בהצלחה שתי אצבעות וכמעט שלוש. 3. אני מצליח לגמור גם בלי חדירה אך היא, לצערי, עדיין לא גמרה - אך אני אופטימי שבעתיד הקרוב היא כן תגמור. לפנות לייעוץ בשלב זה זה מהלך די מלחיץ שהופך את כל העניין לרציני וכבד, ואיני רוצה שזה יהיה כך. אם יש איזושהי עצה שתוכלי לייעץ לי כאן, אני אשמח מאוד תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו