מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מוזרה ומביכה, אשמח לעזרהאנונימי02/07/2008
אני בסוף העשור השני לחיי , וכך גם חברתי. שנינו לא שכבנו עם אף אחד אחר לפני. כשבאנו לשכב בפעם הראשונה (בתנוחה הרגילה, המיסיונרית), הפין פשוט לא הצליח לחדור כמו שצריך, ואחרי כמה ניסיונות פשוט נכנעתי. לא הרמנו ידיים בתקופה שבאה אחרי והמשכנו לנסות, אפילו שינינו תנוחה (הרמתי לה את הרגליים) אבל עדיין - משהו פה לא בסדר. גם בלי קונדום זה לא נכנס כמו שצריך. אפילו ניסינו את התנוחה שהיא מעליי - ובמקום להרגיש הנאה הרגשתי כאב מוזר כאילו זה לא במקום הנכון. אני ממש אובד עצות, כי כיף לי איתה ואני לא רוצה שזה ייהרס בגלל זה. זה מרגיש לי מאוד מוזר וחריג ואני מפחד להכנס לטראומה. אשמח לייעוץ והכוונה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
רועי02/07/2008תתחילו עם משחק מקדים וארוך שכולל אותך יורד לה ולאט לאט מכניס את אצבעותיך לנרתיקה ואחרי שתרגישו שניכם חרמנים מאוד ואצלה זה יתבטא ברטיבות וכניסה חלקה של שני האצבעות שלך . אחרי זה לא יהיה מקום לטעויות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי,
אנונימי02/07/2008ניסינו גם את שלב המשחק המקדים, הכנסתי לה שתי אצבעות ואפילו כמעט שלוש, והבעיה היא לא בלחות כי היא רטובה מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אצבעות נכנסות בקלות אין בעיה
רועי03/07/2008תעשו זאת לאט לאט ויהיה בסדר עצה נוספת אולי תנסו את תנוחת הדוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאנונימי
ד''ר חגית כהנא03/07/2008שניכם בניסיון המיני הראשון בחייכם ותמיד יש זמן למידה לא להלחץ.
מס' שאלות : האם חברתך משתמשת בטמפונים?
האם הצלחת להחדיר אצבעות?
האם אתם מצליחים לגמור גם ללא חדירה?
כדאי שחברתך תפנה לרופא/ת נשים יתכן ששוה גם להפגש ליעוץ עם סקסולוג/ית כדי להבין קצת יותר מה קורה לכם.
אין סיבה לסיים קשר בגלל הקושי הנוכחי יש לכך פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך,
אנונימי03/07/20081. איני יודע אם היא משתמשת בטמפונים, אבל מדוע זה משנה? 2. הצלחתי להחדיר בהצלחה שתי אצבעות וכמעט שלוש. 3. אני מצליח לגמור גם בלי חדירה אך היא, לצערי, עדיין לא גמרה - אך אני אופטימי שבעתיד הקרוב היא כן תגמור. לפנות לייעוץ בשלב זה זה מהלך די מלחיץ שהופך את כל העניין לרציני וכבד, ואיני רוצה שזה יהיה כך. אם יש איזושהי עצה שתוכלי לייעץ לי כאן, אני אשמח מאוד תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)