אחרי ניסיונות רבים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניסיונות רבים..
    יואל
    02/07/2008

שלום רב, אני וחברתי יוצאים קצת מעל שנה , יש ביננו יחסי מין מדהימים וכימיה מעולה - אך מעולם לא הצלחתי להביא אותה לאורגזמה. הדבר גורם בינינו להרגשה של חוסר שיוויון , בעוד אני מצליח לגמור היא לא. ניסינו הכל (או יותר נכון כל מה שחשבנו שיעזור) וכל פעם שהגענו קרוב היא הפסיקה את מהלך העיניינים. לאחר כמה פעמים שזה קרה שאלתי אותה מדוע היא מפסיקה את מהלך העיניינים בעוד היא מעוניינת להגיע לאורגזמה , ובתגובה היא אמרה שהיא מאוד מפחדת מזה. מאחר וכל פעם היא לא מצליחה להגיעה לאורגזמה החשק שלה לנסות לגמור ובכלל לקיים יחסי מין הולך ויורד.. (עד כדי כך שלפעמים חולפות שבועיים לפני שאנו שוכבים שוב) אני רוצה לדעת האם ישנה איזשהיא דרך שאוכל לעשות על מנת לגרום לה להרגע ולתת לזה לסחוף אותה? תודה רבה , יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניסיונות רבים..

הוספת תגובה

• יואל שלום

ד''ר חגית כהנא
    03/07/2008

כל הכבוד על הרגישות והאיכפתיות שלך
    אבל הפתרון תלוי בה
    מאחר וניסיתם להגיע לפתרון ביחד ועשיתם כברת דרך יפה ביחד הפתרון כעת הוא טיפול
    צריך להבין מה מעקב ומפחיד את חברתך כל כך
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו