מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק וכאביםל.04/07/2008
שלום! אני בת 21 נשואה עם 2 ילדים. את הראשון ילדתי בקיסרי ואת השני בלידה רגילה ומכאן מתחילות כל הבעיות שלי: 1) יש לציין שבמהלך כל ההיריון ועד עכשיו כשנה אחרי הלידה אני סובלת מדלקות בדרכי השתן ולחלופין בנרתיק. זה מתבטא בכאבי בטן והפרשות עם ריח. 2) מאז הלידה צורב לי כשאני מקיימת יחסי מין עם בעלי וגם החיכוך עצמו של איבר מינו בנרתיק שלי מרגיש יותר כמו פקק שתוקעים בי. 3) אין לי חשק בכלל, אני לא יוזמת וכל נגיעה קטנה באיברים המיניים מקפיצה לי את הפיוזים. לפני כמה חודשים בעלי עוד היה מצליח להדליק אותי אחרי מס' בלתי מוגבל של דחיות ועכשיו כשהוא נוגע בי- לא רק שזה לא מדליק זה גם מעצבן. לפני חודש עברתי משבר: אבא שלי נפטר וזה משפיע עליי בנוגע ליחס שלי אל בעלי. עכשיו יותר מתמיד אין לי כוח וחשק אליו. בעלי מבין אותי ותומך בי אבל כבר מתחיל להימאס לו מכיוון שהבעיות האלו התחילו הרבה לפני המשבר ויצא שכבר חודשיים לא שכבנו. אני ממש אובדת עצות, לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את החלק הקשה עברת
רועי04/07/2008כמו שאומרים במודעות היא החלק הקשה עכשיו כל שעלייך ועליו לעשות זה לפנות יחדיו למטפל זוגי מוסמך עדיף שאותו מטפל או מטפלת יהיו גניקולוגים וסקסולוגים ככה שגם יוכלו לאבחן בעיה פיזית לצד בעיה אחרת שניתנת לטיפול בשיחה. יש לך למעלה באתר אנשים מתאימים ותוכלי לחפש גם בגוגל :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לך
אורית פס06/07/2008לפנות לטיפול מיני,סקסולוגים מפנים לבדיקה רפואית כאשר בדיקה כזו נדרשת,ובמקרה שלך היא נדרשת כיון שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי.
כשמאד כואב בחדירה כדאי להמשיך ביחסי המין ללא חדירה.
האם ניסית להשתמש בחומר סיכה מתאים? כדאי לנסות,
כל עוד את סובלת החשק המיני יהיה בירידה,הגיוני,לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)