מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול עם מרחיביםישראלה06/07/2008
אני עובדת לאט ועם המון חומר סיכוך, הגעתי בהצלחה למרחיב השלישי. המרחיב השלישי נכנס בקצה ואני מרגישה כאב קל שאני מנסה לדחופו יותר פנימה ואז אני מפסיקה... כי הסקסולוגית אמרה שאם יש כאב מפסיקים. (עם המרחיב השני... לא כואב כלל) ואז אני מנסה שוב ליום המחרת ושוב כואב, אני מרגישה שאם אדחוף עוד קצת יקרע הקרום שאלתי היא האם הכאב הקל הוא הגיוני... ולהמשיך לדחוף? (הרי בכל זאת... זה סוג של פציעה, שגם עלול לגרום למעט דם...) כמו שזה נורמלי שיש כאב ביחסי מין בהתחלה.. אז פשוט להתגבר על הכאב? או לעשות מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרקאין
אורית פס06/07/2008ש הוא קרם או ג'ל אילחוש יעזור לצמצם תחושת כאב בעבודה עם מרחיבים,עד שהגוף יסתגל,אני לא בעד עבודה עם כוח אלה על עבודה יוםוןמית לאורך זמן,
שימי לב שלאחר מריחת עזרקאין יש להמתין 20 דקות עד שהחומר מתחיל להשפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים?
ישראלה07/07/2008תודה רבה:) איפה קונים את זה? אפשר בסופר פארם ללא מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת העזרקאין
אורית פס07/07/2008ניתן למצוא בבתי מרקחת ,אין צורך במירשם ככל הידוע לי,
הקרם מצוי בריכוז של 2 או 5 אחוז,האחוז הגבוה יעיל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית יקרה
ד''ר חגית כהנא09/07/2008אם מרחיב מספר 2 עובר זה אומר שקרום הבתולין גמיש ופתוח ואין שום בעיה בהכנסת מרחיב נוסף.
הבעיה היא המתח והלחץ שהנרתיק שלך מפעיל.
אחת הדרכים לבדוק זאת היא כיווץ והרפיה של הנרתיק - ניתן לבדוק זאת ע"י עצירת שתן מספר פעמים תוך כדי הטלתו. אותה פעולה תועיל גם בזמן החדרת המרחיב
לטעמי אין שום צורך בעזראקאין כיון שהמטרה להרגיש את הנרתיק ולא להתעלם ממנו אם תתחברי לנרתיק לא יהיה כאב
בהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
אורית פס10/07/2008כמו שאת רואה [או קוראת ],לאנשי מקצוע שונים תפיסות טיפוליות שונות,בעבודתי במרפאה לטיפול מיני באיכילוב,טופלו ומטופלות לצערי מסות של נשים צעירות הסובלות מקשיי חדירה שונים [ווסטבוליטיס,וגיניסמוס,ועוד],כאשר נדרשת עבודת מרחיבים הרציונל הוא ללמד את הגוף בהדרגה ובעדינות שחדירה איננה בהכרח כאב וכיווץ,ואיך ילמד זאת עם חוית כאב חוזרת ונשנית כפי שתיארת? המעבר ממרחיב אחד למשנהו מעורר פעמים רבות חרדה וקרם האילחוש כאן ממתן את "הטראומה"שבמעבר ממרחיב למרחיב,וזו החויה המתקנת שאנו רוצים עבור הגוף שפעמים רבות "זוכר "כאב פיזי או ריגשי מן העבר.
מאחר ויש לך סקסולוגית הייתי מציעה לך לדון איתה לגבי הדרך הטובה ביותר עבורך להמשך הטיפול
,לעיתים חשיפה למידע סותר מבלבלת גם אם היתה כוונה לעזור ,כדאי לעיתים להיצמד למטפל אחד
מוסמך ושיצר איתך קשר טיפולי טוב,לתת צ'אנס לטיפול ולשתפו בהשגותייך אם יש כאלו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את המשחה
אלמונית20/07/2008לאחר חוסר הצלחה... זמן רב.. עם המרחיב השלישי, החלטתי לקנות את המשחה לאלחוש כאב. אני אמורה למרוח את זה מבחוץ? פנימה בנרתיק? זה בסדר לשים את המשחה על המרחיב ולהכניס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה..
20/07/2008אורית פס פירטה ההנחיות לגבי עזרקאין, אך הנקודה החשובה היא שמאחר ויש לך סקסולוג/ית כדאי לך לדון איתה לגבי הדרך הטובה ביותר עבורך להמשך הטיפול. הפורום מאפשר מתן מידע, הכוונה וייעוץ ראשוניים, אך לא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כסף
אלמונית21/07/2008אין לי כסף לשלם לסקסולוגית כל פעם שמתעוררת לי שאלה :( קבענו להיפגש אחרי שאסיים את כל המרחיבים... ואז היא תדריך אותי מה הלאה... לכן פניתי לפורום זה... ואני מודה לכם מאוד על זה שקיבלתי עוד כיוון... שלא חשבתי עליו כלל. כבר קניתי את המשחה... ואין לי את מי לשאול... זה בסדר שהחומר ייכנס פנימה לנרתיק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין בנושא אבל
רועי21/07/2008אין מצב שהחומר הזה לא יכנס לנרתיק כאילו הגיונית שהחומר אמור לשמש לכניסה לנרתיק אין הוראות? דף הסבר שימוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשחה אכן מיועדת לשימוש פנימי
ורוש22/07/2008זוהי משחה מאלחשת כלומר מרדימה את האיזור-ואת הרי רוצה להרדים את האיזור הפנימי על כן יש למרוח אותה באיזור הפנימי-ולחכות לםחות 20 30 דקות עד שהיא משפיעה. אני רוצה לומר לך -שיכוללהיות שהיא לא תשפיע עלייך בכלל זה אפשרי- לא אצל כל אחת היא עובדת לכן לא להילחץ. הייתי מציעה לך להחדיר טיפה טיפה מהמרחיב בכל יום,,וכשאת מגיעה לנקודה שכואבת -אז להחזיק אותה שם לכמה שניות ואז לשחרחרר וכך לחזור על זה..כל פעם לעצור בנקודה שכואבת לכמה שניות-עד שהיא תסתגל ואז זה כבר יהיה בסדר ותוכלי לעבור לנקודה הבאה.. שיהיה לך המון בהצלחה.. ואם אפשר לקבל פירוט לגבי מה בדיוק את עושה בטיפול אני יישמח-אולי גם אני ייגש לטיפול כזה ,בנתיים ניתן לי רק טיפול ראשוני של אמבטיות ישיבה וכו' שלא כ'כ עוזרות-אשמח לקצת מידע בנושא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הטיפ:)
ישראלה22/07/2008ודרך אגב הצלחתי אתמול עם המשחה והיום כבר בלעדיה:) הטיפול שלי כלל לבינתיים 2 פגישות אצל סקסולוגית - דיברנו הרבה על מתי קיבלתי מחזור ואיך הייתי מוכנה לכך, על חברים לשעבר, על חינוך מיני מההורים, על טרואמות וכו. והיא הדריכה אותי להכניס זרת ואז כל פעם אצבע יותר גדולה ואחרי כל אצבע גם הבן זוג מכניס את האצבע שלו- כדי להתרגל גם למגע שלו. ואז היא הפנתה אותי לקנות את הערכה שכוללת חומר ומסכך ו-6 מבחנות שהאחרונה היא בגודל איבר מין. בנוסף היא הדריכה אותי לעבוד על שרירי הנרתיק להרפות ולכווץ בזמן הטלת שתן, אמבטיות מרגיעות, מוזיקה והמון נשימות בזמן הכנסת המרחיבים. וזה הכל לבינתיים... שווה לך לנסות... אבל זה לוקח המון זמן וסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני
ורוש23/07/2008תודה על תשובתך-אני שמחה לשמוע שהסתדר לך והמשחה עזרה. זו עוד אבן דרך-בדרך להחלמה מהוסטבוליטיס הארור הזה.(צריך לפתוח פורום תמיכה!) יש לי שאלה לגבי המרחיבים: האם ניתן להשיג אותם לבד?ואיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהחלט כדאי להקים קבוצת תמיכה
ישראלה23/07/2008את המרחיבים את מזמינה מעידן מיליצ'ר בטלפון, את שולחת לו כסף בדואר (מאתיים ומשהו) והוא שולח לך את הערכה. יקר... אבל עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני-תודה על התשובה..בתקווה להחלים
ורוש25/07/2008מהוסטבוליטיס...מחזיקה לך אצבעות..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ישראלה25/07/2008בהצלחה גם לך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)