לא מצליחה להגיע לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה
    שירה
    06/07/2008

שלום, אני בת 29, ולפני כחודש שכבתי בפעם הראשונה. אני כבר לא בקשר עם הבחור איתו שכבתי, אבל עשיתי זאת מתוך רצון ומשיכה אליו, ולא מרצון "לעשות את זה סופסוף", והוא היה היחיד שחשתי שבאמת מכוונן אלי ומעוניין בטובתי ( מעבר לרמת המשיכה ). לפניו הייתי בקשרים קצרים עם בחורים, ונמשכתי לכולם, אבל לא הרגשתי בטוחה לעשות את זה איתם, תמיד היה משהו שעצר אותי ( מידת הקשר אליהם, היחס שלהם אלי וכו')ץ אף פעם לא הצלחתי לחוות אורגזמה, לא באוננות ולא בגירוי אחר - מכל סוג שהוא. בני הזוג השונים שהיו לי ניסו מאוד להביא אותי לזה, במיוחד האחרון, אבל זה פשוט לא קורה. המצב שלי מאוד מתסכל אותי, ואני לא יודעת מה לעשות. חיפשתי את הספר שהמלצתם עליו-"לעצמך מיניות האשה", אבל מתברר שהוא כבר לא מודפס יותר. האם יש ספר אחר שיתאים לי ? אשמח לכל הצעה! שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לך לקרוא כאן

רועי
    06/07/2008

וישנה גם תמיד האפשרות לגשת לטיפול אישי אצל סקסולוג באתר תמצאי גם ספרים מומלצים www.clalit2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התלחתי להוסיף קישור אז

רועי
    06/07/2008

פשוט תכנסי לגוגל ותקלידי בידיוק המילים הללו הכללית סקס ראשי - אורגזמה נשית א' באתר תמצאי תשובות וספרים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את הספר

אורית פס
    06/07/2008

ניתן להשיג בצומת ספרים-קניון ויצמן [ליד בי"ח איכילוב,או קני את"עינוגי אשה" מאת רייצ'ל סוויפט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שירה
    18/07/2008

השגתי את הספר,לאחר חיפושים ממושכים ועזרת חברות.. אני חייבת לצין שהוא נותן תקווה, אבל אני רק בשלב התרגילים של שיטת קיגל.. שוב תודה, שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו