מישהו מהמומחים פה אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו מהמומחים פה אשמח לתשובה
    תותי
    09/07/2008

יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה. זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה". כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך. עכשיו לשאלה. שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין, זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק. האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם (או הריח) שם למטה אצל האישה? אודה לכם על תשובתכם שבת שלום ותודה :) תותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לתותי

אורית פס
    10/07/2008

אכו,ידוע שמאכלים שונים יכולים להשפיע על טעם וריח של נוזל השפיכה הגברי,למשל מאכלים חריפים מאד ישפיעו על ריח שפיכה דומיננטי ולא נעים,מאחר ולנשים אין עפ"ר שפיכה שופעת כמו לגברים ענין זה פחות רלונטי עבורן [תזונה ],לנשים כאשר הן בריאות ולא סובלות מהפרשות שאינן תקינות,פטרת או דלקות,יש ריח גניטלי קל שעבור גברים רבים דווקא מעורר,
    נשים רבות מוטרדות שמא הגבר מאד סובל בעיקר כשנותן גרוי אורלי ושאלתך לכן מאד רלבנטית,
    ההגיון הפשוט לענין תזונה הוא רבוי נוזלים [שמדלל ריחות זיעה ],פירות\ירקות וכל מה שאנו כבר יודעים שמשפיע לטובה על בריאות כללית,אך לא ידוע לי על מאכלים ספיציפיים שיגבירו טעם וריח נעימים,-בעיקר היגיינה בסיסית,
    בחנויות סקס יש שמן על בסיס סיליקון בעל טעמים וריחות של פירות מדיווח של אחת מהמטופלות שלי שמן מסג' כזה מאד עזר לה להתגבר על רתיעה שהיתה לה גם לקבל וגם לתת מין אורלי עם תחושת נינוחות-שאלי על כך בחנות כמו "סיסטרס" בת"א.
    ריח חריג יכול להעיד על בעיה ואז יש לפנות לרופא נשים ולא להתבייש לדווח על התסמינים.במקרה שלך נראה שאין בעיה וטוב שכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו