מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת מיניתאנונימית10/07/2008
היי, אני בחורה בת 29 ויש לי חבר כשלוש שנים. תמיד היו לנו בעיות בתחום המיני. החל מהשנה הראשונה, בה היו לו בעיות להגיע לזיקפה מלאה ולכן לא קיימנו יחסי מין מלאים, מה שהיה מאוד מתסכל עבורי, אך נשארתי סבלנית כלפיו. בררנו את הנושא רפואית, ומבחינה רפואית לא נמצאה כל בעיה אצלו. בהמשך אכן הצלחנו לקיים יחסי מין מלאים, אולם, בתדירות נמוכה-אחת לחודש, ולא נראה כי זה מפריע לו. כך, עד היום. שמעתי על תופעה הנקראת "א-מיניות". אפילו שאלתי אותו אם הוא הומוסקסואל....הוא ענה שלא, ואף התעצבן עליי. מה לעשות?? הוא לא בדיוק מהמדברים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה להסביר את עצמך
רועי11/07/2008אני מבין שהוא לא מהמדברים אבל אם את כן מהמדברים אז דברי. קודם כל תסבירי שאת מתוסכלת ולמה את מתוסכלת. דברי על הצרכים שלך ועל החשיבות שיש לבן או בת הזוג בקשר בקיום הצרכים שכן אחרת מה מבדיל בינגם לבין חברים טובים . נסי להניח מה גורם לאין אונות מצידו האם הוא בריא האם הוא מתאמן האם הוא מעשן האם הוא שותה . אם הוא מתאמן ואינו מעשן אז כדאי ללכת לכיוון האם יש משהו אחר שמדליק אותו אולי את לא מדליקה אותו וכל שעלייך לעשות הוא לגרות אותו כמו ללבוש בגדים סקסים או להפתיע אותו במקום ציבורי אולי סרטים יעשו לו את זה. מקוה שזה יעזור רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת
אורי15/07/2008בעיות שנימשכות 3 שנים לא יפתרו מאליהן. מפנייתך אני מבין שהנושא עולה בשיחות בינך לבינו, אך גם זה לא עוזר. גבר,שאני מבין שגילו בסביבות השלושים ומשהו, שאינו מגלה עיניין במין (שלא לדבר על התלהבות) מעיד על ליקוי חמור. לדעתי טיפול מקצועי, שיגלה את שורש הבעיה וינסה לתת מענה בריא, בהחלט יכול לעזור. אם גם זה לא יעזור עלייך לשקול פרידה (עם כל הצער שבדבר). ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)