איחור במחזור החודשי וחשש להריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור החודשי וחשש להריון.
    מורן
    10/07/2008

שלום לכולם! יש לי שאלה מאוד דחופה שמלחיצה אותי, אשמח לקבלת תשובות כנות: המחזור שלי אינו סדיר כ"כ, לפעמיים הוא מקדים או מאחר במספר ימים או שבוע, לכן הדבר מקשה עלי לדעת מתי אני אקבל בפעם הבאה. העניין הוא שחודש שעבר- קיבלתי (הכוונה היא ליום הראשון של הדימום) בתאריך 4.6 עבר יותר מחודש (היום כבר 10.7) והמחזור שלי לא מופיע, אין לי תחושת נפיחות או כאבים כמו בדר"כ... לא קיימתי יחסי מין אבל כן הייתי במצב אינטימי עם החבר שלי, הוא גמר ואחר"כ וניגב מעט עם ידו את השפיך ולאחר כמה דקות הוא הביא לי ביד... זוהי הסיטואציה שמדאיגה אותי שיכול להיות שחלילה זרע הגיע לנרתיק שלי (זה קרה ב- 19.6 בערך). מה לעשות??? אני לחוצה מאוד... האם לבצע בדיקת הריון ביתית או לחכות עוד כשבוע? אין לי גיניקולוג ולכן אין לי למי לפנות כאיש מקצוע עם הבעיה שלי. תודה מראש לכל מי שיכול לענות לי ברצינות! (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירושלמית

אורי
    11/07/2008

גשי להבדק. ישנן ערכות לבדיקה עצמית. ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו