אף פעם לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף פעם לא גומרת
    אנונימית
    13/07/2008

היי..אני בת 23 יש לי חבר כבר 7 חודשים, ואף פעם לא גמרתי איתו במהלך סקס. העניין הוא שאין לי ממה להשוות, כי לפני שהכרתי אותו היו הפעמים הראשונות שלי ומן הסתם בפעמים הבודדות הללו אף פעם לא נהנתי במהלך הסקס, כי תמיד כאב לי מאוד וכבר פחדתי מהכאב, ממה שהבנתי המבנה של איבר מיני הוא צר, ולקח זמן עד שהנרתיק התרחב. בפעם הראשונה שלי ושל חבר שלי היה כאב שהלך ונמוג במהלך השעות, ואח"כ הכל היה בסדר אני אפילו נהנת במהלך סקס, רק שאני לא מגיעה לאורגזמה. הייתי רוצה לדעת עם הגמירה אצל נשים היא עניין פיסי או עניין פסיכולוגי. אפילו הייתי רוצה לדעת אם זה קשור אולי לניתוח פשוט שעשיתי לפני 4 שנים, הוצאת ציסטה מהשחלה השמאלית, ששייתכן משפיע על כל העניין הזה. עשיתי בדיקה גינקולוגית לפני חצי שנה והכל היה תקין. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא יודעת למה אני אף פעם לא גומרת, העניין מתחיל לתסכל את שנינו. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף פעם לא גומרת

הוספת תגובה

• פסיכולוגי

ענת
    15/07/2008

הוצאת סיצטה לא פוגעת ביכולת הפיזית להגיע לאורגזמה, אך עלולה לפגוע ביכולת הרגשית להגיע אליה אם את עדין מפחדת שיש בך איזשהו ליקוי פיזי שמונע ממך להגיע אליה- ובכך את הופכת את העניין לנבואה המגשימה את עצמה. את גם לא תגיעי לאורגזמה אם תמשיכי לאלץ את עצמך להגיע אליה, ולהרגיש מתוסכלת שהיא לא מגיעה. זה עובד לפי העיקרון של ויקטור פראנקל שטען שכאשר הצורך חזק מדי דווקא אז המטען הרגשי שסביבו יכשיל את הנסיון לספק אותו. במילים אחרות- כל עוד את רוצה בזה יותר מדי, זה לא יבוא. תוותרי על הרעיון להגיע לאורגזמה. תתרכזי בהנאה של הכאן-ועכשיו מהמין, תתרכזי בתחושות הגופניות שלך ומה עושה לך טוב. האורגזמה עצמה לא חשובה. אבל משהו חשוב שאני רוצה לציין- ותקף מאוד לגבי נשים, זה שרובנו- לצערי הרב- לא אוהבות את עצמו מספיק, וממוקדות יותר בלספק את הציפיות של הגברים מאשר לספק את הרצונות האיישים שלנו. תחפשי בתוכך אם את מרגישה אולי לא ראויה לטוב, או שרק אם את מספקת צרכים של אחרים- רק אז את ראויה לטוב. אורגזמה זה עניין מאוד אנוכי. כמו כן, תנסי להיפטר מכל מני הנחות לגבי מה את אוהבת ומה את לא אוהבת במין- תתנסי במגוון רחב יותר בלי לעצור בעד עצמך רק כי זה לא מסתדר עם הרעיונות שלך לגבי עצמך. לפעמים אורגזמה נמצאת דווקא במקום שלא היית מחפשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת

אורי
    15/07/2008

איני יודע עד כמה את מכירה את גופך. דפדפי אחורה, במספר תגובות, הגולש רועי מפנה לספרות מקצועית בנושא זה. לאחר שתכירי את גופך אני בטוח שגם האורגזמה המיוחלת תגיע. ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו