מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיווןקשת14/07/2008
מעוניינת לגוון את חיי במין שלי ושל בן זוגי הקבוע מזה מספר שנים. הוא מאוד מרוצה מאיך שהם מתקיימים כיום ואני דווקא כן רוצה להוסיף יותר "אקשן". דיברתי איתו על הענין בצורה מרומזת. הוא מאוד עדין באופיו, רגיש ומכבד ואני רוצה להוציא ממנו את ה"צד המלוכלך" במיטה ולא יודעת כיצד (רוצה אפילו שהוא יותר יזום), רוצה שידבר במהלך הסקס דיבור "מלוכלך", אך זה לא מתאים לכל אחד.. זה די חסר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון - תגובה
אורית פס31/07/2012אל תחששי לפגוע,מאחר וזה לא המניע שלך קרוב לוודאי שגם לא תפגעי,
התחילי בלדבר אתו על הסקס שלכם וכל הדברים שאת אוהבת בקשר המיני שביניכם,ומנקודה זו יהיה קל יותר לדבר גם על מה היית רוצה לעשות כדי להוסיף ריגוש,אולי הוא דווקא ישמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לדבר איתו וגם..
רועי14/07/2008אז דברי איתו וגם תחפשי סרטים שעונים על מה שאת מחפשת ותראי לו כי תמונה שווה אלף מילים אז תצביעי על המסך ותגידי כזה אני רוצה!! :-) הלוואי וכולן היו כמוך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה עוד...?
קשת14/07/2008זה מוזר כי הוא לא כל כך משתף פעולה כשאני מדברת איתו.. ואני לא בטוחה שסרטים כחולים יעזרו לו להבין- אבל אני אנסה בכל זאת. אולי יש רעיונות נוספים...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחילי עם זה
רועי14/07/2008תעשי צעד צעד ותראי איך זה משתפר ולאיזה כיוון זה הולך אז תנסי סרטים ותנסי בגדים סקסיים תעדכני ונראה איזה עוד רעיונות עולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים והרמזים שלהן
ענת15/07/2008משום מה אנחנו מצפות שגברים יקראו את המחשבות שלנו. לא. פשוט תגידי לו, בלי להתבייש, בדיוק מה את רוצה. אין שום סיבה בעולם להתבייש ברצון להרגיש נכבשת וחלשה במיטה- זה פינוק אדיר לתת למישהו אחר את המושכות ופשוט להיסחף, בלי אגו, בלי עכבות, רק עונג. אם הוא לא מוכן לפעול גם אחרי שתדברי איתו ישירות- תתחילי לעצבן אותו. provoke him כמו שאומרים- תדרכי על החולשות שלו כדי לעורר בו את הגאווה הגברית והאגרסיביות שלו. לריב, בכלל, זה רעיון טוב מדי פעם. אין דבר יותר מלא להט מהסקס שאחרי. לפעמים נוצרת בין זוגות כזאת אינטימיות ואהבה נפשית שהחלק התשוקתי והגשמי נשכח, והם הופכים להוויה אחת הרמונית וחסרת חיכוכים.אבל בעצם כל התשוקה והלהט בא ממקום שבו שני ניגודים באים במגע ויוצרים ניצוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינווי,גיו ושדרוג
גברי30/07/20120522958156 משנת 1996
לפתוח את הלב להתאחד עם המגע.לאנשים שאוהבים מסאזים ארוכים.
תשומת לב יחס אישי ואוזן קשבת.
*פינוקים וחויה בסדנאות מסאז זוגי-לפנק ולהתפנק לתת ולקבל להרגיש ולהתרגש
כמתנה,יום נישואים,יום הולדת ולחיזוק ושידוג הקשר הזוגי-לתקשר דרך הידיים ומגע מתוך מודעות,נתינה ואהבה.הסדנאות מפגש חד פעמי של כ 3.5-4 שעות.
מסאזים
*לארועים.
*בטבע.
*אישיים.
*זוגיים.
*חוייתיים.
*בשיתוף בן הזוג.
*לצמיחה אישית ופתיחות גוף נפש.
מטפל ואומן במסאז(s.m) ב- 8 טכניקות(צרפתי,סיני,שוודי,הוואי,תאילנדי,משולב,טנטרי,אבנים חמות,מוקסות סיניות,כוסות רוח,רייקי) רפואיות וכלליות.לאיזון ושחרור הגוף,לרענון,כיף,הנאה ופינוק.
בוגר:מדיסין,מאסטר ושלוס.
תלמיד-זן,בודהיזם וטנטרה.
*מיקום בראשון לציון עם פרטיות מלאה ובאוירה רומנטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
קשת15/07/2008אני מסכימה אותך לגמרי. הוא פשוט בחור לא אגרסיבי, לא שתלטן (גם בחיים הזוגיים), ואני לא יודעת אם זה מתאים לו. אני לא רוצה שהוא יעשה משהו שיגרום לו להרגיש לא בנוח. ונראה לי שזהו בעצם הבעיה.. גם לגבי ההצעה שהצעת- לריב- הוא פשוט לא כזה, זה לא יוציא ממנו אגרסיות במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד יודע לשחק ברמה כזאת או אחרת
רועי15/07/2008כלומר העולם הוא במה נאמר פעם תראי לו כמו שאמרתי סרטים כדי שיהיה לו את מה לחקות ותתחילי צעד צעד אל תצפי בטח לשנות את העולם על פיו ברגע זה משהו נלמד שיקח זמן שני צעדים קדימה צעד אחורה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו אני רוצה סדו
דקל אלקובי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן כמה אפשרויות
ענת15/07/2008הדרך היחידה באמת להבין מה קורה ביניכם זה אם אשכרה תשבי ותדברי איתו על זה ותהיה גלויה לחלוטין לגבי הנטיות שלך, בלי לדאוג מה הוא יחשוב או איך הוא ירגיש. פשוט להיות כנה. במידה והתגובה שלו תהיה שזה לא מתאים לו, תנסי לדבר איתו על מדוע זה לא מתאים לו. האם הוא חושב שזה יפגע בך? האם את מושלמת וקדושה מדי בעיניו? אולי זה בכלל קשור לבעיה כללית שיש לו בכל הנוגע לביטוי תקיפות ודומיננטיות- ועל זה כבר אפשר לעשות ניתוח פסיכולוגי שלם. לכל בנאדם יש נטיות אגרסיביות, מי שמפחד לבטא אותם כנראה מתמודד עם בעיות אשמה כלשהן. אבל יכול להיות שהבעיה היא אצלך- ואת פשוט מפחדת להודות שיש בך גם צד שרוצה להרגיש סאבמיסבי, כי זה יפגע לך באגו. יש כל כך הרבה אפשרויות למה גורם למצב הזה, שבאמת הדרך היחידה היא פשוט לשבת על זה ולנתח את זה ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
קשת15/07/2008לגבי שאלתך- כן אני חושבת שהוא חושב שאני קדושה, מושלמת וטהורה, הוא מאוד מכבד אותי ולכן יהיה קשה להיכנס לתוך ה"משחק" הזה. בתגובה קודמת שלך כתבת על משחק "האונס", זה כן משהו שהייתי רוצה לנסות למשל, אבל כדאי שאתחיל מהדברים הקטנים.. לפעמים נדמה לי שלדבר על זה- להסביר לו תעשה כך וכך- מוציא מההנאה ומכניס ללחץ מסוים כי מבקשים ממך להתנהג במקום הכי טבעי ואינטימי בצורה מאוד מסוימת. מה את חושבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה אותך
ענת15/07/2008בעיקר כשזה נוגע לצורך להיות דווקא כנועה. גם אני הגעתי במערכת היחסים שלי למצב שפתאום נורא בא לי דווקא לקחת את התפקיד בפאסיבי, והרמיזות שלי לא הצליחו- אז הייתי פשוט צריכה להגיד לו סטרייט. אחר כך זה היה קצת מוזר באמת, בגלל שזה היה כביכול מתוכנן, אבל עם הזמן למדנו לא פשוט להיסחף עם זה. בדרך כלל התנסויות ראשוניות קצת מביכות, אבל זה מסתדר אחרי כמה זמן אם שני הצדדים באמת פתוחים לרעיון. אבל אני מבינה שהבעיה בקשר שלכם היא שהוא ממש מעלה אותך על נס ולכן אינו מסוגל להתייחס כראוי גם לצד הגשמי הנמוך ומלוכלך לכאורה שלך. אני לא אנסה בכלל לנתח את זה לפי תיאוריות פסכיאנליטיות, כי זה יהיה בלאגן. אבל אני אגיד לך שלדעתי, יש הרבה בעייתיות בקשר שבו צד אחד מעריץ מדי, תומך מידי, פסיבי מדי, עדין מדי ובכלל לא נותן קונטרה לצד השני. וזו בעייתיות הקשורה לאישיות של כל אחד ממכם, שצריך להבין מה מקורה. מדוע בחרת דווקא בפרטנר כזה, ומדוע הוא לא מסוגל לראות גם את הצדדים הלא-קדושים שלך.. אלו שאלות שכדאי לכם לשאול את עצמכם. זכור לי שבספר של אסתר פרל על "אינטלגנציה אירוטית" היא מדברת על מקרה דומה לשלכם- אז אולי כדאי שתציצי בו. בכל אופן, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
קשת15/07/2008שמחה על תשובתך המפורטת.. , זה רק מוכיח לי שמה שקורה במערכת יחסים בא לידי ביטוי במיטה ולהיפך אני חושבת. לפני בן זוגי הנוכחי, היה לי חבר שהיה יכול להלהיט אותי גם ממילים, מהדמיון, מלדבר על פנטזיות ועוד.. וזה מאוד חסר לי. נראה לי שאדבר איתו, מקווה שהוא לא יפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
קשת19/07/2008רציתי לשתף אותכם בסוגיה שהעליתי לפני כמה ימים- במהלך קיום יחסי המין, הראיתי לבן זוגי סימנים שאני רוצה שהוא יפעיל יותר כוח, שידבר קצת מלוכלך ועוד.. וזה עבד :-) עברנו איזהו סוג של "שדרוג" וזה ממש לשביעות רצוני. בכל מקרה נראה לי שאקח סרט כחול כדי לתבל את הסקס עוד יותר. תודה לכם ענת ורועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחנו לעזור :-) תמשיכי לעדכן
רועי21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)