טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מעונינת לקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר שלי וכנראה זה יקרה בתקופה מהביוץ עד למחזור. האם קונדום מספיק או שגם צריך עוד משהו כדי שאני לא אכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשביל מה לך גם קנדום יכול להקרע עם החבר שלך אוהב אותך עשו זאת אנאלי הוא יהנה יעשה בעדינות עם קנדום ראי אם הוא מוכן הוא אוהב או שהוא סתם עוד איקס על הקיר סטוץ כמו הרוב ותעשי שאת מוכנה כי דעי המחזור יכול להשתנות האם שווה המתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עובדות יבשות : קונדום מונע הריון ב 85% הוא אמצעי המניעה היחיד נגד מחלות מין גלולות מונעות הריון ב 99% כאשר מדובר ביחסי מין עדיפה כמובן הגלולה אותה יש לקחת מהיום הראשון למחזור. נא קבעי תור לרופא/ת נשים. אחרי שבוע הגלולה פועלת. כ"כ עד שאינך בטוחה שלבן זוגך אין תחלואים כמו אידס יש להשתמש בקונדום. לסיכום: המלצתי לך להתחיל גלולות ולדחות את יחסי המין בעוד שבועיים.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד