עידן מיליצ'ר - שאלה בשבילך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידן מיליצ'ר - שאלה בשבילך
    תותי
    18/07/2008

הי מה שלומך? הייתי רוצה לשאול שאלה איך אני מחשבת את ימי הביוץ? מתי הם התרחשים לפני או אחרי המחזור? אין לי חבר קבוע ועל כן איני נוטלת גלולות, אך הייתי רוצה לדעת כמה ימים לאחר המחזור, מופיעים ימי הביוץ וכמה זמן הם נמשכים. מחכה לתשובה ממך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידן מיליצ'ר - שאלה בשבילך

הוספת תגובה

• חכמה בדיעבד... :-(

ד``ר עידן מיליצ`ר
    18/07/2008

הביוץ מתרחש 14 יום לפני היום הראשון של הווסת. כלומר אם קיבלת היום, אז הביוץ שלך היה לפני שבועיים. אם המחזור שלך סדיר, אז את יכולה לחשב מתי הביוץ ....פחות או יותר ואז לא לקיים יחסי מין. להזכירך, הזרע יכול לשמור על ויטליותו עד 72 שעות בתוך הנרתיק. כך שיש מקום גם להוסיף עוג 3 ימים לפני זה ע"מ לא להגיע למצב בלתי רצוי!!!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לעידן מיליצ'ר

תותי
    19/07/2008

בהמשך לתשובתך על ימי הביוץ, אני לרוב לא מקיימת יחסי מין בימי הביוץ על מנת כמו שאמרת ,לא להגיע למצבים לא נעימים. הבעיה שאני לא תמיד יודעת מתי אני בביוץ. לעיתים יש לי סימנים מקדימים כמו כאבים בצד -הבטן התחתונה אך יש גם פעמים שבהם אני לא מרגישה דבר. בגלל שאני לא נוטלת גלולות המחזור שלי לא סדיר ממש על היום. לפעמים הוא מקדים ביומיים-שלושה ולפעמים מאחר ביומיים שלושה. אך פחות או יותר אני יודעת מתי הוא צריך להגיע. בגלל זה אני מתקשה לחשב את ימי הביוץ. מה אתה מציע, שלא לקיים כלל יחסי מין בימים אלו? מחכה לתשובה. ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שמשחק באש עלול להכוות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/07/2008

מי שלא יודעת בדיוק מתי הביוץ שלה ....עלולה להרות!!
    או שלא תקיימי יחסי מין או תשתמשי/ו בקונדום!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו