טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 21 ועד עכשיו קיימתי יחסי מין רק בסטוצים חסרי חשיבות או עם זונות שאז לא הייתה לי בעיה של שפיכה מוקדמת
ועכשיו שיש לי חברה אז איך שיש חדירה אני לא מצליח להחזיק את עצמי וגומר
זה די מדכא אותי וכמובן שגם אותה
מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נהוג להגדיר שפיכה מהירה על פי 2 פרמטרים: 1-השפיכה התרחשה לפני החדירה או תוך פחות מדקה מזמן החדירה 2-החויה היא שאין שליטה,יש רצון למשוך יותר זמן אך זה "ברח" לפני שרצית. יש מודל התנהגותי לתרגול עצמי עמ"נ לשלוט טוב יותר,מתואר בספר פז"ם-של הלן זינגר קפלן,אותו מודל מתואר גם בספר:"גבר מין והצלחה " שכתבו 2 רופאים ישראלים,ד"רלוין [אורולוג ] וד"ר צוקרמן [גניקולוג ],שם יש גם פרק המתייחס לטיפול תרופתי בבעיה זו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד