טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם
אני ובעלי נשואים כשנה ויש לו בעיה הנקראת חרדת ביצוע.גם הייתנו חברים הבעיה הייתה קיימת והלכנו לסקסולוג הנתן לנו מספר טיפולים וזה לא עזר לנו. בעלי מסוגל לגמור לבד מבלי שאני יוכל להיות לצידו , הסקס היחיד שאנחנו מסוגלים לעשות הוא גפיפות ושאני יגמור. בתחילת הקשר שלנו אני רוצה לציין שכן היה סקס עם חדירה אבל פתאום זה נפסק - בעיה שקיימת כבר שנתיים.הדבר מאוד משפיע על מערכת הזוגית שלנו , אנחנו כל הזמן רבים,חשבתי ללכת ליועץ נישואים אבל האם זה יעזור , מה אפשר לעשות אנחנו גרים באשדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעקרון לא היה ברור מספיק מה שציינת לגבי החרדת ביצוע ומה גורם לה ומה השתנה בין התקופה ההיא שכן קיימתם יחסי מין לעכשיו.
ואם תרצו בטיפול רציני לאור העובדה שהקשר לא במצב טוב כדאי לפנות לסקסולוג להסביר ולקבל טיפול מתאים.
אם תחפשי בגוגל תחת "רשימת מטפלים חברי איט"ם" תמצאי את מבוקשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבעיה התחילה מהרגע שהתחלנו עם הסקס , אמרו לנו שכנראה מרוב האעבה שלו כלפיי הוא רוצה להוכיח את אהבתו ולעשות את עבודתו בצורה הטובה ביותר וכנראה בגלל זה הוא לא מצליח , אפשר להגיע אלייך או למומחב אחר?או שתמליץ לי על מישהוא טוב
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד