וסטבוליטיס-שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטבוליטיס-שאלה חשובה
    ורוש
    19/07/2008

אובחנתי כסובלת מוסטיבוליטיס,ככל הנראה וסטיבוליטיס ראשוני-הפסקתי את השימוש בגלולת ואני עושה אמבטיות, ישנה בלי תחתונים ובלע ובלע ולא עוזר! כטיפול המשך מקריאה ושיטוט באינטנט מדובר על טיפולי ביופידבק ואימון שרירי רצפת האגן על ידי פיזוטרפיסטית. שימוש במרחיבים למינהם. עכשיו-השאלה הנשאלת היא כזו:אם הטיפול הוא בהרחבה של הנרתיק ובאימון השריר אני יכולה לעשות לבד "סגור ופתח"עם הנרתיק ולהתאמן לבד ולגבי השימוש במרחיבים-אני יכולה פשוט לקנות ויברטור ולעשות זאת בעצמי -להרחיב את איזור הנרתיק. האם דרך המחשבה שלי היא נכונה? אני רוצה לציין שהיה שבוע שבו התופעה עברה ויכולתי לקיים יחסי מין רגילים לחלוטין-ואז כאילו משום מקום שוב חזרו הכאבים.-זה היה ממש מוזר ואין משהו מסוים שאני יכולה להצביע עליו ולומר "או בגלל זה חזרו לי הכאבים או שבגלל משהו מסוים הם הפסיקו". אציין גם שאני בת 21 -נמצאת בתך זוגיות מזה שנה וחצי עם בן זוג תומך ומבין -אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסטבוליטיס-שאלה חשובה

הוספת תגובה

• טיפול עצמי

20/07/2008

לא ברור לי איך אובחנת והאם אכן מדובר באבחנה שרשמת.

הטיפול במרחיבים מהווה רק חלק מהטיפול, וזה חלק שניתן לעשות לבד. לטיפול מרכיבים נוספים, כגון, החלק הרפואי (אם אכן מדובר בוסטיבוליטיס) והרגשי ואותם אסור להזניח.

אם תחליטי להיעזר באנשי מקצוע, כדאי שתפני למרפאה עם צוות רב מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כתוב שאובחנתי אז מן הסתם שהתבצע

ורוש
    20/07/2008

איבחון ולא אני איבחנתי את עצמי. אובחנתי אצל ד'ר אברמוב באיכילוב. בכל אופן תודה על התשובה. אך עדיין לא הבנתי ממה בדיוק מורכב הטיפול פרט להגדרה הכללית מאוד :טיפול פיזי ונפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו