מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסטבוליטיס-שאלה חשובהורוש19/07/2008
אובחנתי כסובלת מוסטיבוליטיס,ככל הנראה וסטיבוליטיס ראשוני-הפסקתי את השימוש בגלולת ואני עושה אמבטיות, ישנה בלי תחתונים ובלע ובלע ולא עוזר! כטיפול המשך מקריאה ושיטוט באינטנט מדובר על טיפולי ביופידבק ואימון שרירי רצפת האגן על ידי פיזוטרפיסטית. שימוש במרחיבים למינהם. עכשיו-השאלה הנשאלת היא כזו:אם הטיפול הוא בהרחבה של הנרתיק ובאימון השריר אני יכולה לעשות לבד "סגור ופתח"עם הנרתיק ולהתאמן לבד ולגבי השימוש במרחיבים-אני יכולה פשוט לקנות ויברטור ולעשות זאת בעצמי -להרחיב את איזור הנרתיק. האם דרך המחשבה שלי היא נכונה? אני רוצה לציין שהיה שבוע שבו התופעה עברה ויכולתי לקיים יחסי מין רגילים לחלוטין-ואז כאילו משום מקום שוב חזרו הכאבים.-זה היה ממש מוזר ואין משהו מסוים שאני יכולה להצביע עליו ולומר "או בגלל זה חזרו לי הכאבים או שבגלל משהו מסוים הם הפסיקו". אציין גם שאני בת 21 -נמצאת בתך זוגיות מזה שנה וחצי עם בן זוג תומך ומבין -אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עצמי
20/07/2008לא ברור לי איך אובחנת והאם אכן מדובר באבחנה שרשמת.
הטיפול במרחיבים מהווה רק חלק מהטיפול, וזה חלק שניתן לעשות לבד. לטיפול מרכיבים נוספים, כגון, החלק הרפואי (אם אכן מדובר בוסטיבוליטיס) והרגשי ואותם אסור להזניח.
אם תחליטי להיעזר באנשי מקצוע, כדאי שתפני למרפאה עם צוות רב מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כתוב שאובחנתי אז מן הסתם שהתבצע
ורוש20/07/2008איבחון ולא אני איבחנתי את עצמי. אובחנתי אצל ד'ר אברמוב באיכילוב. בכל אופן תודה על התשובה. אך עדיין לא הבנתי ממה בדיוק מורכב הטיפול פרט להגדרה הכללית מאוד :טיפול פיזי ונפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)