גמירה מכיווץ שריר בישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה מכיווץ שריר בישבן
    נחמן נורי
    20/07/2008

שלום. יש לי שאלה והיא חשובה מאוד. אני בן 27 ומאז ומעולם לא אוננתי אך השפיכה (גמירה ) היחידה שקרו לי. הם באצעות כיווץ השרירים בישבן (פתאום בא לי קיבה ושאני מתאפק זה כנראה לוחץ שם באזור רגיש וגורם לי לגמור) מלבד זה יש לי לפעמים גם קרי לילה שאינו קשור בזה. לאחרונה התחלתי לצאת עם משהי ושהגענו לשלב מיטה הגיע הדבר שממנו חששתי-אני לא מצליח לגמור בדרך הטביעית (יש לציין שבכל האקט הזין עומד זקור) . חברה שלי מתוסכלת וחושבת שהבעיה קשורה בה (וזה לא נכון כי זה היה עם כל הבנות שהייתי איתן). אנא עיזרו לקבל עצה שתוכל לפתור את המצב הלא נעים הזה. תודה מראש. נחמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מכיווץ שריר בישבן

הוספת תגובה

• לא גומר בחדירה

20/07/2008

נחמן תודה על פנייתך.

הרגלת את עצמך לגמור בדרך מסויימת. לא ברור מה קורה בדרכים אחרות (כגון, אוננות עם היד על איבר המין). אין לך בעיה בגמירה, שכן אתה מתאר שפיכה ואורגזמה וכן קרי לילה.

כדאי שתרגיע את חברתך שאין הדבר קשור בה. במצבים האינטימיים הבאים שלכם התרכזו בעינוג והנאה הדדיים של שניכם, שאינם בהכרח קשורים באורגזמה (שלך או שלה...). במקביל כדאי שתיגש לטיפול מיני על מנת ללמוד לגמור בחדירה. זה אפשרי בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו