חבר שלי גומר אחרי שעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שלי גומר אחרי שעה
    חן
    21/07/2008

זה נורמלי שלחבר שלי לוקח שעה לגמור אפילו בפעם הראשונה שלנו הוא גמר אחרי שעה וחצי האם זה מעיד שהוא לא נמשך אליי מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי גומר אחרי שעה

הוספת תגובה

• היי חן - התשובה היא אין קשר

רועי
    22/07/2008

בגדול אצל גברים אין הרבה קשר בין היכולת לגמור לבין משיכה. גבר בריא יגמור מאוננות תוך מספר דקות לכל היותר . לכן אין קשר למשיכה. מה שכדאי לבדוק עם חבר שלך זה האם הוא גומר מאוננות ואחרי כמה זמן? האם הוא בריא, כלומר לא מעשן ,אוכל נכון ועושה ספורט? האם יש לו זקפה במהלך כל האקט? האם גם עם האקסיות כך זה היה? תחזרי אלינו עם התשובות האלו ונדע יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ואתם מקיימים יחסי מין בתדירות

ורוש
    22/07/2008

יומיומית גבוהה-אז המצב הוא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רועי, מי אתה בדיוק?

תותי
    22/07/2008

אתה איש מקצוע? או סתם מבין בתחום וחולק אותו עם אחרים? אני קוראת פה את ההודעות שלך ורואה שאתה עונה להרבה אנשים, כל זה מידע אישי, נסיון, מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא עוסק בתחום

רועי
    22/07/2008

אני נמצא כאן מתוך כוונה לעזור ואני בהחלט לא נותן עצות כבעל מקצוע. ההמלצות שלי נובעות מידע שצברתי מקריאה ואם זה עוזר לאנשים אני שמח. רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו