מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לכל המומחים!תותי22/07/2008
הי מה שלומכם? יש לי עניין שמאוד מטריד אותי ואני לא יודעת מה אני עושה בנידון. אני יוצאת עם חבר שלי מזה מספר שבועות ואנחנו מקיימים יחסי מין. הכל טוב ויפה. חבר שלי יורד לי אך אני לא מוכנה לרדת לו חזרה. לרוב אין לי בעיה עם זה ואני מאוד דוגלת בהדדיות - לתת ולקבל. אחרי כמה פעמים שחבר שלי ביקש שארד לו וסרבתי הוא שאל אותי מה הבעיה. אמרתי לו שזה לא אישי ושלא ייעלב ובאמת ניסיתי שלא לפגוע, אבל אנחנו מכירים כלום זמן ואני מפחדת מכל המחלות מין שיש היום. כי בגדול אני לא באמת יודעת אם יש לו משהו ואם בכלל, ואולי גם הוא לא יודע מזה. הוא מצידו כעס ונעלב. עכשיו - מה אני יכולה לעשות בעניין? איך נבדקים? איך בודקים? שמעתי על כל המחלות המגעילות שאפשר להידבק מהן - החל מהרפס וזיבה וכלה בכלמידיה. זה נשמע לי כל כך מגעיל. יש לי חברה שדרך מין אוראלי נדבקה בהרפס והיא מזהירה אותי כל הזמן מזה. זה הדבר האחרון שבא לי לקבל... יש דרך לבדוק או לאבחן או לטפל? אשמח מאוד לתשובה.. יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולהזדיין איתו את לא פוחדת?
שני22/07/2008וכשהוא יורד לך את לא חשופה למחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
תותי23/07/2008פוחדת פחות כי אנחנו משתמשים בקונדום. אבל אם בחורה יורדת לבחור בלי קונדום אפשר להידבק באחת המחלות שהזכרתי. ולא חסר כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולי
דקל אלקובי22/07/2008אפשר להדבר מהעברת נוזלים פשוט אל תבעלי את השפיך שלו ושהוא לא יבלע את הנוזלים שלך..גם שאת שוכבים חשוב שזה יהיה עם קונדום קונדום מונע מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא בטוחה אל תקיימי מגע מיני
רועי23/07/2008מקובל מאוד שאנשים שטרם נבדקו ורוצים למנוע מבוכות יבדקו ואם הוא לא יהיה מוכן לקבל את זה בעיה שלו, את מצידך תמשיכי הלאה. אכן לא חסר מחלות ואין סיבה להדבק . אני ממליץ על המקום הבא אשר שייך למשרד הבריאות, תתקשרי ותקבעי לכם תור : ימי הבדיקות: יום א - 17:30 - 14:00, יום ב' - 16:30 - 9:00, יום ג' - 20:30 - 15:00, יום ד' - 19:30 - 16:00, יום ה' - 12:30 - 11:00 קבלת התוצאות: תוצאות לבדיקות איידס מתקבלות לאחר 5 ימים. למחלות מין, כעבור שבועיים כתובת: רח' לוינסקי 108 (בתוך התחנה המרכזית החדשה), קומה 5, חנות 5721. טל' 03-5373738 הערות: מבצעים בדיקות למחלות מין. יש להתקשר ולתאם תור יומיים מראש תשלום: חינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רועי
תותי23/07/2008אבל אני לא גרה במרכז וגם לא מגיעה לשם, השאלה אם יש מקום כזה בצפון הארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שיש
רועי23/07/2008תקלידי בגוגל את הביטוי הבא ותמצאי "מרכזי בדיקות איידס"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
תותי23/07/2008היי מותק, אני לא מדברת על בדיקת איידס, אלא על בדיקה של מחלות מין. הבנתי שיש היום דבר כזה. השאלה אם אתה מכיר מרכז כה בצפון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 מומחים ואף תשובה מהם...
תותי23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולי כנסי דחוף...
שני23/07/2008יש פורום מחלות מין - הוא עונה שם די מהר. תנסי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני :)
תותי23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להבדק ולשלול את כל מה שהזכרת!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008בכל קופ"ח יפנו אותך לבדיקה המתאימה! כיום זה מאוד נפוץ ומקובל לעשות בדיקה (שני בני הזוג) ע"מ לשלול את מה שאת חוששת ממנו....ואת לא יוצאת דופן! גשו לבדיקה משותפת!<
br />עידן מיליצ'ר
רק לידיעתך, עצם זה שאתם שוכבים והוא גם יורד לך יש בזה בכדי להעביר את כל מה שאת פוחדת שיעבור אליך כשאת נותנת מין אוראלי!.....אופסססס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)