מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מאוד מפריעה.רועי22/07/2008
שלום, אני כבן 20 וסובל משפיכה מוקדמת. השתמשתי בחיפוש של הודעות ישנות יותר בפורום ועדין לא הצלחתי לפתור את בעיותיי. כרגע יש לי חברה בתקופה לא כ"כ ארוכה, לפניי היא היתה בתולה, כלומר שאני הראשון שלה. בזמן שאנו שוכבים היא לא מצליחה להגיע לאורגזמה גם אם מדובר במשחק מקדים וארוך יחסית. אני מרגיש וגם ככה היא אומרת לי שהיא מאוד רוצה ואנו מנסים שוב ושוב ואין תוצאות משמחות. יחד עם זאת, אצלי קיימת בעיה של שפיכה מוקדמת שזה מחמיר עוד יותר את המצב. קראתי כאן כמה דברים ואם באמת הפתרון שלי זה סקסולוג או לקנות סוג של כדורים או משחה. אשמח מאוד להמלצות או לסוג של טיפול שיעזור לי. בתודה מראש - רועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רועי
רועי22/07/2008כשאתה אומר שפיכה מוקדמת למה כוונתך? כמה זמן בידיוק? האם ניסיתם תנוחות אחרות יש תנוחות למשל כמו דוגי שמגרות חזק יותר ולכן גורמות לגמירה מהירה יותר. ניסיתם להאט את הקצב? ניסיתם כשהיא מעליך והיא שולטת בלעדית בקצב? וגם אם אתה גומר מהר, האם יש איזושהי בעיה עם פעם שניה? שלישית? וכו? אז מה אם גמרת בפעם הראשונה מהר תמשיכו הלאה הפעם השניה תיהיה איטית יותר. נסו את מה שרשמתי ותחזור עם עדכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאכזב ומוריד,
רועי23/07/2008הגמירה שלי יחסית ממש מהירה לדעתי, תוך מספר דקות. ויש פעמים שאני ישר מרגיש שאני עוד רגע מתפוצץ, אני מנסה ומאט את הקצב אבל לפעמים אני לא שולט בזה ואני מגיע למצב שיא ואני מגביר. תנוחות רגילות, שאני למעלה. וכשהיא למעלה זה מתמשך טיפה יותר ויותר הנאה אבל היא מוותרת מהר כי זה כואב לה היא אחרי הכל עד לא מזמן היתה בתולה. [כמו שהבנתי, בנות לא יכולות לגמור שהם למעלה, זה נכון ??] ואולי יש קשר בין זה שהיא עד לא מזמן היתה בתולה לזה שהיא לא מגיעה לאורגזמה וההנאה שלה ? בקשר לפעם שניה או שלישית, זה קשה. אחרי שאני מאכזב את עצמי שלא סיפקתי אותה אני מרגיש חרא עם עצמי וקשה לי להחזיר את הזקפה וגם אם כן זה אחרי זמן ממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תתגבר על האכזבות שלכם
רועי23/07/2008אתם צעירים ועליכם לדעת שמרבית הנשים אינן גומרות מהנרתיק . הסטטיסטיקה היא סביבות כ 15 אחוז מהנשים גומרות ממין וגינלי וכ70 אחוזים גומרות ממגע בדגדגן בלבד ויש עוד אחוז לא גבוה שגומרות גם וגם ואחוז לא גבוה שלא גומרות כלל אבל זה בגלל שהן פשוט לא רוצות ללמוד איך להתענג. אז אני מציע שתתחילו לקורא שניכם ספרים כמו "עינוגי אישה" שתוכל למצוא גם בגוגל על מה מסופר שם ולהחליט אם לקנות ושם תמצאו הסברים איך לענג אישה. אז אל תתאכזבו אם אינכם מגיעים לשיאים כמין וגינאלי ותמשיכו להנות אם זה גורם לשניכם הנאה ותחליפו תנוחות . ושיהיה בכייך זה להנאה ולא לעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רועי
רועי24/07/2008אני אנסה את הספר ועוד דרכים שמצאתי. רק צריך מספיק סבלנות לזה למרות שהעבודה על זה בסוף משתלמת. ובקשר לשפיכה מוקדמת, יש טעם ללכת לסקסולוג בשביל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל שלך לא
רועי25/07/2008סבלנות יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך פנייתך אני לא כ"כ מבין האם אתם
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008מצליחים לקיים יחסי מין מלאים או לא. יתכן שיש קושי לקיים יחסי מין מלאים כי חברתך מכווצת את פתח הנרתיק, חשוב לבדוק ולדשלול את זה. ללא כל קשר קרא בפורום על שפיכה מוקדמת ותקבל ידע על כל הטיפולים. יש מה לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות.
רועי27/07/2008אמרתי לה בעצמי כמה פעמים שאני מרגיש שהיא מכווצת את הנרתיק, אבל בכל זאת יש לה קושי להגיע לאורגזמה ודווקא אצלי זה מגיע מאוד מהר. אני מקווה שאגיע לפתרון ושהבעיה תעבור. אבל קשה לי למצוא את הדרך הטובה, איזה ספר או מדריך כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)