מכורה לאוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לאוננות
    לא מגלה
    23/07/2008

יש לי בעיה, אני יודעת שרובכם לא יגדיר את זה "כבעיה" אבל בעיניי זו בעיה רצינית. אני ממש מכורה לאוננות. אפילו כשאני לא חרמנית, אני מאוננת. בכל הזדמנות שניתנת לי אני מאוננת. אני מרגישה כאילו יש לי הפרעה מינית. אנשים שאני מעזה לדבר איתם על זה מתרצים את זה בגיל שלי ובזה שאני עדיין בתולה. אני חושבת שזה לא נכון, ואני ממש מרגישה רע עם זה. אני בדר"כ ממש תומכת באוננות וזה עושה לי טוב כל פעם שזה נעשה כי אני חרמנית. אבל כשאני עושה את זה סתם ככה, סתם, אני מרגישה תחושת גועל אחרי זה. זה נורמלי? זה ירגיע אותי אם אוננות כפייתית היא לא משהו חריג.... תודה=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לאוננות

הוספת תגובה

• תמשיכי לאונן בכייף

רועי
    23/07/2008

אין שום סיבה שתרגישי רע עם עצמך גם גברים בגיל צעיר מאוננים המון, כלומר מספר פעמים ביום וגם אנשים מבוגרים מקיימים יחסי מין מספר פעמים ביום. אוננות לא תזיק לך , לכל אחד יש צרכים משלו והצורך שלך במין גבוה וזה מעולה ותמשיכי להנות. אם תחפשי בפורום תמצאי לא מעט אנשים ששואלים אם לאונן הרבה זה בסדר ולכולם אני אומר תאוננות חברה תאוננו. מה שכן אל תעשי לעצמך בושות בפרהסיה כן :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי לקרוא את מצוקתך!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/07/2008

באיזו תדירות את מאוננת?מה דוחף אותך לאונן? האם יש לך עוד הרגלים שאת מגדירה ככפיתיים? מתח? לחץ? מועקה?<br />עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה? זאת לא מצוקה

א.
    23/07/2008

זה לגיטימי לאונן הרבה זה לא משהו כפייתי אתה צריך להרגיע אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו