מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה,חייב תשובה כמה שיותר דעות בבקשהדקל אלקובי24/07/2008
אוקי עכישו יש לי שאלה מאתגרת עבורכם.. ועבורי אבל אני התייאשתי. אני וחברתי כבר שנה ו9 חודשים יחד ו15 ימים. פעם הייית מדברת איתה על לשכב והיא לא רצתה.. גם היום היא לא רוצה עד גיל 16 והיא בת 15 וחצי אח שאנחנו מתחרמנים אחרי זה היא אומרת יל במחשב כמעט רציתי לשכב איתך מה עלותאיך לגעת בה כדי לעורר בה את החשק לשכב? מחר אני הולך אלייה מה לעשות לדחוף אצבעות?[דחפתי 2] סקס יבש?עשינו ירדתי לה אוננה לי עם היד כן..מה עוד מה? וג שאחנו מגיעים למצב מה אני אמור להגיד לה רוצתה לשכב ככה באמצע? עצות בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס
דקל אלקובי24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל יקירי. ראשית תודה על ההשתתפות
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008הפעילה בפורום. שנית.....חכה עד שהיא תהייה בשלה ליחסי מין מלאים. אולי זה יקרה לפני גיל 16 אולי לא! ס ב ל נ ו ת !!! זה מה יש ידידי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי עידן תודה רבה..אבל לא הבנתי
דקל אלקובי26/07/2008מה אמרת על הבסיס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדחוף אותה לזה
ענת26/07/2008ברגע שהיא תהיה מוכנה לכך פיזית ורגשית, לא תצטרך להתאמץ כלל כדי שהיא תשכב איתך. בחורה בדרך כלל צריכה להרגיש נוח עם בן הזוג שלה ועם הגוף שלה ועם המושג שלה לגבי עצמה כדי לעשות סקס. אל תפעיל עליה לחץ, זה רק ירחיק ביניכם. אם סקס יותר חשוב לך מאשר הרגשות והבשלות שלה, הייתי מציעה לך בחום להיפרד ממנה ולחפש בחורה יותר זמינה ובשלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ענת27/07/2008לאונן פעמיים ביום זה נורמלי. גם אני כאישה נוטה לאונן בערך פעם-פעמיים ביום. אוננות זה בריא מכל הבחינות, ואין בעיה גם אם אתה מאונן יותר פעמים ביום אם יש לך דחף מיני חזק. אל תחשוב שמי שמזיין הוא גבר ומי שרק מאונן הוא לא. זה ממש לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
דקל אלקובי27/07/2008לא אמרתי כך כלל וכלל.. אמרתי שאני אוהב אותה ואנחנו כבר עשינו הכול ונורא רציתי דלעת איך מתחילים לשכב אני אוהב אותה יותר מאת חיי אני קונה לה נותן לה את כל צומת הלב שרק אני יכול ובקשר ללאונן פחדתי שזה לא טוב כי פעם אמרו לי שלא יעמוד לי ורציתי לבדוק זאת לעומק עכשיו אני לא מפחד ותודה לך ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)