מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס שיגרתיגילה24/07/2008
שלום אני ובעלי יחד 9 שנים ולפני שנתיים התחתנו תמיד הסקס ביננו לא היה טוב אלא שיגרתי ללא שינויים ללא חידושים וריגושים.אפילו אותה תנוחה משעממת ורגילה . מאז הנישואים המצב הזה התחיל להציק לי מאוד (אני בן אדם פתוח שאוהב ריגושים הפתעות מוכנה לנסות דברים חדשים והוא ההפך ,סגור מופנם לא יוזם לא משחק מקדים) רוב הפעמים אני יוזמת את הסקס ביננו .הוא הראשון שלי אבל אני יודעת שאני מפסידה מההנאה הזו שניקראת סקס.אני מרגישה שכמו זוג בני60 .הסקס ביננו יכול להגיע לפעם בשבוע. הוא גם מודע לבעיה אבל זה לא משתנה כאילו אין לו רעיונות טובים מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילה,
דקל אלקובי24/07/2008שלום לך גילה שמי דקל אלקובי. אני לא מבין מה הבעיה תראי הרבה נשים כמוך מנסות "לרימוז" את מהש אמרת לגבר תראי אני מוכן להודות בזה שגברים חושבים שנשים לא בנויות לכל מיני התנסאיות כאלה ואני יגיד לך שגברים לא מבינים רמזים..,עם בעלך אוהב אותך ואני בטוח שהוא אוהב אותך כי אי אפשר שלא לאהוב אותך. פשוט תגידי לו את זה בפנים מה שאמרת פה תגשי אליו ותגידי לו "לא נוח לי ככה אני רוצה ביחסי המין שלנו קצת ריגוש תיזום קצת נשנה תנוחות נשכב פעמים שלוש בשבוע או יותר" והוא יבין ואפילו יתלהב. מקווה שעזרתי לך גילה בברכה דקל אלקובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן גילה
רועי25/07/2008אני ממליץ שתקראי את מה שנכתב בנושא"גיוון" לאחת השואלות בפורום זה נמצא ממש בהמשך לא רחוק תחפשי תמצאי , אני חושב שזה עונה גם על השאלה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך גילה -האם את מקשיבה או שמא
ורוש25/07/2008יותר נכון לומר-קוראת את מה שכתבת??? את ובעלך ביחד 9 שנים-המצב תמיד היה אותו הדבר-בשנתיים האחרונות התחתנת ומאז זה מפריע לך.. סליחה על הבוטות אבל זה נשמע כמו התחלה של בדיחה,. איפה היית שבע שנים -והאם חשבת שכשתתחתני המצב ישתנה? את מציינת שאת בן אדם פתוח שאוהב שינויים-מה עם כל ה7 שנים שלפני שחתונה -אז לא היית אדם כזה? או שהיית ושמא נזכרת רק עכשיו? אני מצטערת אם אני נשמעת מעט בוטה-אבל אני לא מבינה איפה היית עד עכשיו? גם אם היה יכול להיות אחרת-זהו "כוחו של הרגל" מניחה שאת מכירה את המושג.. אחרי כל כך הרבה שנים שבהם המצב אותו הדבר -מדומני שאת המצב הזה לא תוכלי לשנות לבד -אלא רק בעזרת טיפול זוגי מאיש מקצוע.. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול זוגי שישנה את עתיד תדירות יחסי המין ביניכם ושתוכלי להיות מסופקת..בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דיברתם על זה?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008האם ניסיתם דברים? מה עשיתם עד היום? מאיזו סיבה את לא יוזמת חידושים והוא משתף פעולה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני היוזמת בדרך כלל
גילה02/08/2008ואני אומרת לו במפורשות שהסקס איתו לא טוב ואני חושבת שמגיע לי יותר והוא מבטיח בפעם הבאה לנסות משהו אחר ואז עד שמגיעה הפעם הבאההוא מוסיף עוד דיבור מלוכלך קטן (מילה או שתיים)וחוזר לסור המשעמם . הוא הראשון שלי בסקס ואני מרגישה שאני מפספסת הרבה הנאה. נימאס לי ליזום כל הזמן וגם שאני יוזמת הרוב אני מנשקת ומחבקת עד שליפעמים אני מתעייפת ממש ואין לי חשק יותר אני אוהבת אותו אך מיואשת.חושבת אפילו על פרידה כי סקס טוב זה דבר שמגיע לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)