חתך ליד הדגדגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך ליד הדגדגן
    אנונימית
    25/07/2008

שלום, אני בת 18, בתולה.. יש לי חבר טרי טרי, בפעם הראשונה חבר רציני, ופעם ראשונה שחשפתי את עצמי למישהו.. עשינו סקס יבש עם בגדים לפני כמה ימים, ואחר כך הוא ירד לי ופתאום התחיל לכאוב לי ולשרוף צמוד לדגדגן. כשחזרתי הבייתה בדקתי מה יש לי, וראיתי חתך קטן, אחרי יום יומיים זה החלים. אתמול בלילה שוב זה קרה, הפעם הוא עשה לי ביד וגמרתי....ואחרי כמה שעות שינה, שוב הוא עשה לי..והיה רגע שהוא עשה חזק מידי ופתאום ממש כאב לי והפסקתי אותו..... הלכתי לשירותים וראיתי שיש לי חתך ממש גדול בצידו הימני של הדגדגן, ואפילו דיממתי קצת, גם על התחתונים.. מקודם הייתי בשירותים וממש ממש שרף לי.... אני לא יודעת למה זה קורה..אולי כי זה היה חזק מידי, אבל מה עכשיו? זה נוראי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך ליד הדגדגן

הוספת תגובה

• פעם הבאה לעשות את זה קצת יותר

ורוש
    25/07/2008

בעדינות..להשתמש בחומר סיכה או ברוק ..ובאמת לא לשפשף בלי סוף-כי זה עור והעור שבאיזור איבר המין עדין ורגיש פי כמה וכמה מהעור הרגיל שלנו.. בנתיים שישבת אז את יכולה פשוט למרוח ואזלין זה אמור להספיק ואת יכולה לקנות בבית המרקחת משחה בשם טבעקוטן-רק שאני לא בטוחה שניתן להשיג אותה בלי מרשם..את יכולה להרים טלפון לבית מרקחת ולשאול בהנחה שיש בית מרקחת פתוח באיזור מגורייך. להשתדל לא לגרד כי זה רק יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגשי לרופא נשים

רועי
    25/07/2008

רופא הנשים ידע להנחות אותך מה לעשות בצורה הטובה ביותר פשוט תבקשי תור דחוף ויתנו לך תור לאותו יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושבת שיש צורך בלגשת לרופא

ורוש
    25/07/2008

נשים-זוהי תופעה נפוצה-ואי אינה מצריכה טיפול מיוחד כלשהו . סך הכל גירוי בעור.. את המרשם למשחה מרגיעה את יכולהלהוציא גם אצל רופא המשפחה. אם התופעה באמת חוזרת ומפריעה שוב ושוב -רופא הנשים לא יפתור אותה אלא עדינות וחומרי סיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהייה נכון שתפני לגינקולוג/ית!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו