מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    לינדה
    20/06/2007

אני ובעלי שנה ביחד אני דתייה (כן אני יודעת נסחפתי לכתוב קצת על סקס בפורום השכן אבל ממש לא מחפשת גברים אחרים או משהו)בכל מקרה בעלי לא אוהב להתנשק עם הלשון ואני מאוד משתוקקתץ לזה וגם לא אוהב לרדת לבחורה ואני כן יורדת לו ממש בכיף(לא סתם מחוסר חשק) ,הוא לא מוכן נניח שאמרח עליו שוקולד ואלקק ממנו או נמשחק עם קוביות קרח וכו....מה לעשות? בא לי מין סוער וסוחף...משלימים עם מה שיש ממש קשה לי עם זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• תקשורת תקשורת תקשורת...

24/06/2007

יחסי מין בזוג מחייבים תקשורת טובה. לא כל מה שאת תאהבי גם הוא יאהב. אולי בגלל הדת לא ידעת על תפקודו המיני והעדפותיו כי לא ניסיתם זאת לפני החתונה (אולי...).

את חייבת לשתף אותו ע"י תקשורת פתוחה ולקיים "משא ומתן מיני" - לבדוק יחדיו גבולות שהוא יחצה בהדרגה ופשרות שאת תהיי מוכנה לקבל. אם לא תצליחו לבד, העזרו באנשי מקצוע. יש סקסולוגים דתיים ודתיות, מה שיקל עליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו