א מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א מיני
    ארנון
    29/07/2008

שלום בן זוגי ואני במערכת יחסים כשנה והקשר המיני שלנו לא הכי טוב לדעתי הוא בחור א מיני ואני אנסה להסביר הוא לא יוזם מין הוא טוען שהוא לא מרגיש צורך לעשות סקסהוא לא מאונן האם זאת הפרעה כימית ?האם זאת בעיה פסיכולוגית ? רק להבהיר שאין לו בעיית זקפה וכשאנו מקיימים סקס פעם ב.... הסקס הוא מהיר מאוד רק כדי לגמור וזהו . האם יש מה לעשות בנדון? תודה ארנון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    א מיני

הוספת תגובה

• שלום ארנון

ד''ר חגית כהנא
    29/07/2008

אתה עסוק בצרכים המיניים של בן זוגך
    אני חושבת שאתה צריך לבדוק מה אתה צריך מבחינת קשר, מבחינת הקרבה הרגשית ומבחינת יחסי המין אופים, כמותם ההנאה שהם מסבים לך.
    העיסוק בבן הזוג לא יקדם אותך - אם הקשר אינו תואם את צרכיך אתה צריך לברר לעצמך למה אתה בו או האם אתה צריך לצאת ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ותודה על התגובה

ארנון
    02/08/2008

שלום דר אין לי בעיה בקשר הריגשי ביני לבן זוגי אני אוהב את בן זוגי מאוד ולא ניפרד בגלל בעיה זו . שאלתי היא האם יש בעיה כזו האם זאת בעיה של א מניות האם ניתן לפתור אותה והאם אני כבן זוג יכול לעשות משהו שיעזור לפתור את בעיית היחסים המיניים כדי שהיחסים שבנינו יהיו 100 אחוז ולא 80 אחוז שוב תודה על תשובתך ארנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ארנון

ד''ר חגית כהנא
    04/08/2008

אם אתה שלם עם הקשר למה לא לגשת לטיפול ולבחון את הפערים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הוא הופך לסטרייט

דקל אלקובי
    03/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו