טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בן זוגי ואני במערכת יחסים כשנה והקשר המיני שלנו לא הכי טוב לדעתי הוא בחור א מיני
ואני אנסה להסביר הוא לא יוזם מין הוא טוען שהוא לא מרגיש צורך לעשות סקסהוא לא מאונן
האם זאת הפרעה כימית ?האם זאת בעיה פסיכולוגית ?
רק להבהיר שאין לו בעיית זקפה וכשאנו מקיימים סקס פעם ב.... הסקס הוא מהיר מאוד רק כדי לגמור וזהו .
האם יש מה לעשות בנדון?
תודה ארנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה עסוק בצרכים המיניים של בן זוגך אני חושבת שאתה צריך לבדוק מה אתה צריך מבחינת קשר, מבחינת הקרבה הרגשית ומבחינת יחסי המין אופים, כמותם ההנאה שהם מסבים לך. העיסוק בבן הזוג לא יקדם אותך - אם הקשר אינו תואם את צרכיך אתה צריך לברר לעצמך למה אתה בו או האם אתה צריך לצאת ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דר
אין לי בעיה בקשר הריגשי ביני לבן זוגי אני אוהב את בן זוגי מאוד ולא ניפרד בגלל בעיה זו .
שאלתי היא
האם יש בעיה כזו
האם זאת בעיה של א מניות
האם ניתן לפתור אותה והאם אני כבן זוג יכול לעשות משהו שיעזור לפתור את בעיית היחסים המיניים כדי שהיחסים שבנינו יהיו 100 אחוז ולא 80 אחוז
שוב תודה על תשובתך
ארנון
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד