מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאגרה לנשיםרבקה29/07/2008
בס"ד קראתי באתר זה על מחקר שמראה שנשים שנוטלות כדורים לדיכאון יכולות להגיע לאורגזמה עם כדורי ויאגרה האם זה נכון ואם כן מה המינון? אני נוטלת ציפרלקס כ - 5 שנים כדור אחד ביום ואין לי חשק מיני בכלל אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראי בלינק!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/07/2008הפרעה בתפקוד מיני בנשים הנוטלות טפול בתרופות מעכבות ספיגה חזרה (Reuptake) של סרוטונין נגד דיכאון (SRIs) היא תופעת לוואי שכיחה הגורמת לעיתים קרובות להפסקת הטפול. עד כה לא נמצא עבורה טפול.
מחקר זה בדק את השפעת הסילדנפיל על הפרעות בתפקוד מיני של מעכבי ספיגת סרוטונין.
נמצא כי הטפול בסילדנפיל הפחית את תופעות הלוואי המיניות של תרופות נוגדות דיכאון בנשים.
Sildenafil Treatment of Women With Antidepressant-Associated Sexual Dysfunction A Randomized Controlled Trial* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו של האיזונים בטבע
הלל02/08/2008שקוקטל של כימיכל מסוים בזמן דכאון נמצא במוח שלנו חומרים שאמורי לעשות לנו טוב כמו נור אדרינלין או טסטוסטורון לא יכולים להכנס .יש להם שלט עצור .הויאגרה היא משהוא פיזי שמשפיע במוח על זרימת דם מוגברת . וגם לאזור הדגדגן ,ורגישות יתר של מערכת העצבים באזור.אבל בלי חרמנות שבאה מהמוח אולי האקט המיני אפילו יכאב.ואולי הבחורה בדכאון כי היא לא יכולה לממש את המיניות שלה .אחד הדברים שמהטבע נותנים לנו הרגשה טובה ומהר זה יחסי מין ,ועדיף מתוך אהבה כי אז המוח מתמלא בכימיכלים טובים ולא צריך תרופות.דרך אגב נראה לי שאדם שיקח 4 כדורים ויאגרה ולא יפנטז מין ,ולא יראה אשה ערומה אני לא בטוח אם יעמוד לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)