מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהחיים22/02/2007
היי אשמח אם תענו על שאלתי!!!!!!!!!!!!
יש לי בעיה
אני מתרגש מאוד מהר ...
כלומר שאני נמצא עם בחורה ושאנחנו מתנשקים אן שהיא יושבת עליי ישר אני מתרגש ועומד לי הפין זה נורא מביך אני משתגע .. איך אני יכול לטפל זה ..
זה מפריע לי בזוגיות שלי .. אני לא כזה חרמן .. זה משגע אותי...
תודה חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעייה?
22/02/2007
לא נראה שהבעיה שאתה מתאר "בעייתית" - אם אתה מגורה מינית הפין שלך מגיב בדום וזו תגובה טבעית בייחוד אם נשוא הגירוי יושבת עליך...
בן כמה אתה חיים? למה זה מפריע לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מביך אותו ומציק לו...רפי...
ד``ר עידן מיליצ`ר23/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אתה מציע לו?... עידן...
25/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שיאונן לפני ואז....לא יובך..?!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים תמיד יהיו גברים...
לורן25/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנים עוד פעם רבים
ד''ר חגית כהנא25/02/2007חיים שלום
העובדה שיש לך זקפה בגירוי מיני הינה נורמלית ואכן לא תמיד נשלטת.
אין מה להיות נבוך מזה. כל בחורה שמחה שהיא מגרה את בן זוגה וגופו מגיב אליה.
התיחס לתגובה של הגוף שלך בטיבעיות תהנה מהמגע ונסה לחוש את ההנאה.
ואם זאת תגובת הגוף שלך אתה כנראה כן חרמן וגם זו לא בושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מביך אותו וציק לו... חגית...
ד"ר רפי חרותי26/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת אומרת זה כמו שילד נופל, מקבל
ד``ר עידן מיליצ`ר26/02/2007מכה והפולניות אומרות לא ..." תקום , תקום, כלום לא קרה....תקום"... מה לא קרה כלום?!!! קיבלתי מכה!!! כואב לי!!!!
מה אל תהייה נבוך?!!! אני נבוך!!!! תהיי רגישה למבוכה שלי!!! אל תגידי לי אל תהייה נבוך!!!!! זה רק מכניס אותי לעוד יותר מצוקה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי של אישה נשואה
מירי27/02/2007מנסיון- כשאני מרגישה שלבעלי יש זיקפה בגלל שהוא מתגרה ממני, זה עושה לי רק טוב, הרגשה נעימה שהצלחתי לגרות אותו, שאני מגרה, ואני כבר מחכה לרגע שבו הוא יעזור לי להוריד את הבגדים וכבר נגיע לרגע ה...!!!!!!!!!
לכן, לא צריך להלחץ מזה זנהיית לך זיקפה, אלא להפך, זה סימן טוב שהמערכות אצלך פועלות כמו שצריך ואתה מגיב כמו שצריך כשאתה נמצא עם אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מחרמן שמישהו מתגרה ממני בצורה כז
האבירה17/04/2007כזאת ,זה מהצד הנשי
אבל תמיד יכול לעבוד עניין השיתוף ,להגיד לה שאתה מתרגש
זה לא אמור להציק זאת מעלה
תחשוב זה טוב ותראה כמה זה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)