מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- אוננות.מורן29/07/2008
שלום וערב טוב! יש לי שתי שאלות: אני מאוננת לעיתים קרובות, היום זו פעם ראשונה שהרגשתי מאוד מסופקת: שמתי לב שהדגדגן שלי יותר גדול ונפוח מהרגיל וגם היו לי המון הפרשות לבנות עם מעט גושים, אבל הרגשתי מעולה אחרי זה (אחרי שסיימתי לאונן). האם מה שתיארתי היא תופעה רגילה? מבחינת הדברים שתיארתי. שאלה נוספת שלי, אחרי מספר פעמיים שאוננתי היום, היה לי מעט דם על האצבעות שהכנסתי לאיבר שלי. הדם היה נוזלי ובהיר יותר מדימום של ווסת. שמתי לב שהדימום יצר כתם על התחתונים, הדימום כעת הפסיק. מעולם לא קרה לי דבר כזה! גם כשקיימתי יחסי מין עם החבר שלי (לשעבר) לא היה לי דימום ובנוסף, אני צריכה לקבל רק עוד שבועיים בערך. אגב, אני בת 17. יש סיבה לדאגה? לפנות לטיפול רפואי? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהיות לגבי אוננות
31/07/2008מה שאת מתארת זו תופעה רגילה. הדגדגן ובכלל כל איזור איבר המין הופך לגדוש יותר, שכן בעת שאת מעוררת מינית זורם לשם הרבה יותר דם ויש גם הפרשות של בלוטות וכלי דם מקומיים. כמו שציינת, מה שחשוב הוא שתוך כדי וגם בסיום הרגשת מעולה.
לגבי הדימום, יכול להיות שפצעת את עצמך עם ציפורן. קורה. בכל זאת מדובר באיזור עדין. אם הדימום פסק, חלף, הלך לו - אין סיבה לדאגה. המשיכי להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה שיש דם מערכת העצבים יותר מגורה
הלל02/08/2008יש נשים שבזמן מחזור יכולת להיות יותר מגורות א-מחזור יכול להשתבש.ולבא אחרי שבועים.ואז יותר דם באזור הדגדגן .עצב מושפע מהרבה כוחות שמופעלים עליו אחד הכוחות זה לחץ פיזי.גודש הדם שלוחץ על העצבים באזור הדגדגן יוצר רגישות יתר באזור. צריך להבין שלחץ חזק על עצב מביא לכאב לחץ מתון על עצב מביא לתחושה טובה כמו לטיפה. ב-את מדברת על חומר לבן שהפרשת .תהליכים דלקתים ואלרגים מביאים לאזור דם כדי לרפא איפה שיש דם יותר יש ריפוי דרך הכדורית הלבנות ועד הרבה דברים.ואז יכול להיות שהמקום יותר מגורה אבל באזור שיש אלרגיה יש גם גרד או כאבולפעמים מלווה בריח . ואז יש לשלולתזה זאת. .ג-את בחורה צעידה שאולי לא מבינה שבזמן הגירוי הגוף מפריש נוזל סיכה תלוי בעוצמת הגירוי ושמשחקים הרבה למטה עושים פעולה של מיקסר שמקציף ואז החומר שנראה שקוף הופך לגושים לבנים..אז יש פה תשובה גם לסיבה שהית יותר מגורה וגם לתופעה של הנוזלים הלבנים.והאדומים וצודק הד"ר יכול להיות שהית מאוד חמה ופצעת את עצמך כי בזמן שאנחנו ברגש לא תמיד אנחנו יכולים להיות זהירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)