כאבים בעת קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת קיום יחסי מין
    חיים
    31/07/2008

אני וחברה שלי ביחד כעשרה חודשים, לפני כחצי שנה היא תחילה להתלונן על כאבים בעת החדירה וגם תוך כדי, כאבים שמעולם לא היו לה. עקב כך הלכנו לגיניקולוג שעשה את כל הבדיקות האפשריות וכמובן לא גילה שום דבר חריג, לכן נתן לנו ג'ל לאילחוש שלא עוזר. למיטב הבנתנו יש לה בעיה של כיווץ שרירי רצפת האגן ( שכחתי איך קוראים לזה). מאיפה אפשר להמשיך הלאה במקום טוב באיזור ירושלים? שמעתי גם על טיפול ביו-פידבק, האם זה מומלץ ובעל תוצאות? אציין ששניינו מאוהבים קשות, בריאים, בשנות העשרים המוקדמות, אך חוסר המין מפריע בעיקר לי, לתת את כל כולי אליה. אשמח אם תוכלו לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

31/07/2008

הכיווץ עליו אתה מדבר קרוי וגיניזמוס. לא שכיח שזה יופיע פתאום (כמו שאתה מתאר). יכולות להיות סיבות אחרות לכאבים, כגון, וסטיבוליטיס. לא תמיד מגלים זאת בבדיקה גינקולוגית רגילה, וצריך מישהו/י מיומן.

רצוי לקבל טיפול במרפאה לבריאות מינית, במסגרתה צוות אשר עשוי לספק את המרכיבים השונים לטיפול, כגון, גינקולוג/ית, פיזיותרפיה של רצפת האגן (טיפול חשוב ויעיל), סקסולוג/ית וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבים של לחץ מפרעים לבחורה לשמן

הלל
    02/08/2008

משהו כפי הנראה מפחיד אותה .ואולי היא בפחד כתוצאה מהכאב ונמצאת כרגע בלולאה של עצמה.אם היא לא מרטיבה אפשר לשמן עם חומרי סיכה ולחזר וללטף ולהשקיע כדי לחרמן.לפעמים הפחד היא בעיה יותר עמוקה וצריך לעשות ברור לסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו