טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחברה שלי ביחד כעשרה חודשים, לפני כחצי שנה היא תחילה להתלונן על כאבים בעת החדירה וגם תוך כדי, כאבים שמעולם לא היו לה. עקב כך הלכנו לגיניקולוג שעשה את כל הבדיקות האפשריות וכמובן לא גילה שום דבר חריג, לכן נתן לנו ג'ל לאילחוש שלא עוזר. למיטב הבנתנו יש לה בעיה של כיווץ שרירי רצפת האגן ( שכחתי איך קוראים לזה). מאיפה אפשר להמשיך הלאה במקום טוב באיזור ירושלים? שמעתי גם על טיפול ביו-פידבק, האם זה מומלץ ובעל תוצאות? אציין ששניינו מאוהבים קשות, בריאים, בשנות העשרים המוקדמות, אך חוסר המין מפריע בעיקר לי, לתת את כל כולי אליה.
אשמח אם תוכלו לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משהו כפי הנראה מפחיד אותה .ואולי היא בפחד כתוצאה מהכאב ונמצאת כרגע בלולאה של עצמה.אם היא לא מרטיבה אפשר לשמן עם חומרי סיכה ולחזר וללטף ולהשקיע כדי לחרמן.לפעמים הפחד היא בעיה יותר עמוקה וצריך לעשות ברור לסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד