שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דקל אלקובי
    31/07/2008

איפה נקודת הג'י של האישה?איפה המקום הכי טוב שאפשר לספק אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה בעייתית

דנה
    01/08/2008

נק' הגי' נמצאת בתוך הנרתיק, וצריך קצת לחפש אתה עם האצבע בתנועת "בוא הנה", אך אם היא אף פעם לא גמרה, יש צורך קודם לגמור דרך הדגדגן, ככל שהיא תגמור יותר פעמים הנקודה תבלוט יותר, והיא תגיע לאורגזמה ביותר קלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל שוב שאלה חחחח

דקל אלקובי
    01/08/2008

איך אפשר לגמור דרך משהו שבכלל לא בנרתיק של האישה ואני בטוח שהיא גמרה היא אמרה לי כמה פעמים לא איתי אבל עם עצמה.. אז מה לעשות?איך אני אמור להרגיש את נקודת הג'י ואיפה בכלל אני אמור להרגיש אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא יכולה לגמור מהדגדגן גם

(~_~)
    01/08/2008

וחוץ מיזה הדגדגן יכול להיות מגורה כשאתם עושים סקס,בקשר לנקודת הג'י זה לא מסובך היא נמצאת קצת יותר מ4 סמ מפתח הנרתיק למעלה תכניס חלק מהאצבע ותצמיד אותה לחלק העליון של הנרתיק תזיז אותה קצת אחורה קצת קדימה עד שאתה ניתקל בבליטה כזאת תלחץ עליה ותשאל אותה איך היא מרגישה ותמשיך,ואחרי שהיא מגורת והיא קצת מתנפחת יהיה לה יותר קל לגרות אותה ביחסי מין,עוד משהו תנוחות בהן האישה למעלה מאד עוזרים לה לגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שהיא למעלה יותר כל לה לגמור.

הלל
    02/08/2008

ברגע שהיא מלעלה ההגה נמצא בידים שלה והיא מרגישה את האזורים שעושים לה טוב ומכוונת את עצמה לאותם אזורים .ולא במוח של הגבר שלא יודע בדיוק איפה המגע שלו עושה לה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו