מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשהאשה רוצה מעבר, ולא מקבלת.רחל23/02/2007
שלום רב,
אני וחבר שלי מחויבים אחד לשני כבר קרוב לשלוש שנים. אני בת 20 והוא בן 28. (הפרש הגילאים אף פעם לא היווה בעיה..)
נקרא לו ל' לצורך העניין..
בכל מקרה, כשהיינו בתחילת הקשר, ידעתי פחות או יותר עם איזה טיפוס אני נכנסת לקשר. קצת אדיש, קצת מופנם, סגור.
איתי הוא תמיד היה אחרת. אני מצליחה להביא אותו לרגעים של השתטות שאני בטוחה שהוא לא היה מאמין על עצמו.
הוא נותן לי הכל ומהלב, גם אם הוא יכול יותר, אי אפשר להגיד שהוא לא משתדל.
בתחילת הקשר, לפני ששכבנו, היו לנו יחסים אינטימיים לא משהו ברמת הביצוע שלו לפחות, אבל הם היו הדדיים, כל מה שנתתי גם קיבלתי. כשהתחלנו לשכב הוא ירד מהמין האוראלי למשל, הכל הפך לשגרתי ומשעמם. גם כשאני רומזת ללהכניס קצת פלפל כי אני בחורה שבכלל מפולפלת מטבעי, הוא מכבה אותי. הוא מצידו ישר אומר "תגידי לי מה לעשות ואני אעשה" וזה מעצבן אותי קודם כל כי זה לא נורא אם הוא יתעניין בעצמו ויקרא קצת על איך לענג אישה וגם כי אני רוצה שאת הדברים שהוא יעשה, הוא יעשה גם כי הוא רוצה, לא רק כי אני רוצה.
בכלל, התאווה המינית שלי מאוד מפותחת, והוא מסתפק בכמעט כלום. הוא יכול להעביר שבוע בלי שיהיה בינינו כלום (אנחנו לא גרים ביחד, מה שאומר שאם בסופ"ש שאנחנו ביחד אנחנו לא שוכבים זה בעצם שבועיים ללא מין) ולי זה מפריע, כי אני בסה"כ בת 20 ואני גם רוצה להנות מחיי המין.
ל' בחור מושלם, כל מה שאמא (אפילו פולנייה) הייתה רוצה לראות בבית, חיצונית, רואים שאנחנו זוג אוהב, אבל יש לי בעיה עם יחסי המין הבלויים האלה. אפילו מצאתי לנכון לשים קץ לקשר הזה כי גם אחרי שאמרתי לו ישירות מה הבעיה שלי, לא היה כל שינוי ואם זה המצב אחרי אפילו לא 3 שנים, מה יהיה אם נמשיך מעבר? חשבתי על זה שזה אפילו עלול לאלץ אותי לבגוד.
האפשרות הכי נוראה היא המחשבה החולפת בכל פעם שזה קורה שאולי אני כבר לא מושכת אותו, זה מטריף אותי כי אני מרגישה שהוא באמת אוהב אותי אז למה הוא לא מנסה לגעת בי ולענג אותי? ולמה אם אנחנו כבר שוכבים אני צריכה לענג אותו בלבד? שזה מאוד הפוך מאיך שהוא מחוץ למיטה- מאוד נותן ואוהב.
מה דעתכם?
זה בר תיקון? אני צריכה לדכא את תשוקותיי המיניות או שמא לוותר על הזוגיות הזאת?
תודה מראש,
רחל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערי חשק...
25/02/2007רחל את אומרת בעצמך ש"כשהיינו בתחילת הקשר, ידעתי פחות או יותר עם איזה טיפוס אני נכנסת לקשר" ובכל זאת נכנסת וניסית לעצבו כרצונך. אבל הוא שונה. פחות מיני, בעל יצר חזק פחות, פחות נותן, מופנם וכנראה לא ניתן לשינוי, כמו שלא תוכלי לשנות גם את גובהו. זה הוא - לטוב ולרע.
אם באמת חשוב לשניכם לשמור על הקשר ויש צורך בשדרוג החלק המיני שבו - כדאי שתגשו יחד לטיפול מיני בו ינסו לגשר על הפערים בינכם. לא לשנות אותו כרצונך, אך גם לא להביא אותך למצב של ויתורים מפליגים כמו שאת - בחורה מינית בתחילת חייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)