סקר- בעלך במיטה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקר- בעלך במיטה.
    ליאור
    21/06/2007

אני בסביבות השלושים, תמיד רציתי לדעת כיצד נשים אחרות מרגישות בקשר לסקס לאחר מספר שנים של נישואים, אני מאמינה שרק כך יהיה לי אומדן לגבי חיי המין שלי, לכן אשמח אם כמה שיותר נשים (נשואות שנה ויותר) יכתבו: כמה פעמים בשבוע? מי יוזם? האם הם נהנות? האם הן מסופקות מינית? האם הסקס הוא פרוע? האם תמיד בעלך משקיע בך כדי שתיגמרי ואיך (לשון או אצבע), נשיקות סוערות או רק ריפרוף שפתיים.

תודה לכל מי שתענה, זה לא מזיק אם לא יודעים מי את, ואני בטוחה שזה מידע שיעזור לכולנו בכדי להשוות ולדעת האם לדרוש ממנו יותר או האם מבחינה ממוצעת הוא מספק את הסחורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקר- בעלך במיטה.

הוספת תגובה

• אתם מוזמנים להגיב!

24/06/2007

למרות שלא תמיד הדשא של השכן יותר ירוק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאושרת

שלומית
    24/06/2007

אני נשואה כבר חמש שנים (איך שהזמן רץ) ועדיין משוגעת על בעלי. אבל אני חייבת להודות שהוא לא ישראלי ואולי זה ההבדל העיקרי. כשהייתי עם ישראלים הם דאגו לעצמם קודם כל ולפני הכל. אישי קודם כל דואג לי - אנחנו עדיין מתנשקים בפראות, עדיים יש לנו סקס של לפנות בוקר (הוא מעיר אותי באמצע הלילה), של בוקר, של אחרי צהריים ושל לפני השינה.

אנחנו עושים הכל ומחדשים כל הזמן. אף פעם לא חשבתי שאפשר להתאהב במישהו כל יום מחדש, בעיקר לא אחרי 5 שנים של נישואין, אבל זה קורה.

אני עדיין מרגישה בירח דבש, והבקשה היחידה שלי היא - שלא יגמר לעולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

אסתר
    25/06/2007

אומנם אני נשואה שנה בדיוק אבל סתם ריציתי להגיב
    \אין ממש סיפוק מיני בעלי לא אוהב נשיקות סוערות אלא רפרוף שפתיים הוא היוזם בדרך כלל ככה אני אוהבת-להרגיש שהוא נמשך אליי הוא כן משתדל שאגמור על ידי מגע בדגדגן והוא לא מוכן שאכוון אותו לכן כואב לי ואני ממפסיקה אותו
    אבל אני מאוד אוהבת לשכב איתו להרגיש את גופו החם הלוהט השערות שיש לו על החזה הזיפים שלו איבר מין עומד שלו בפה שלי....זה 75 אחוז מהאורגזמה ואני מקווה שעוד נשתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זין בפה זה לא מספיק

הבחור המנוסה
    29/06/2007

אומנם זין בפה זה מעולה לגבר, אבל האישה מוצצת את הזין בפה ומדמיינת שהוא בכוס שלה.

כיווני החדירה חשובים מאוד, ולפעמים בכיוון הנכון האשה מרגישה בעננים - ומעשה מאבדת
    את חוש הכיוון למשך אותם דקות. כדאי מאוד מאוד לנסות,

אשמח לעזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה 8 שנים

אני
    02/07/2007

אני לא ממש אוהב סקס, הגבר שבחרתי להתחתן איתו , איך לומר כבר לא אותו דבר...
    הכרס, הקרחת, עושה את שלו.... אין יותר מדי זמן "להשקיע" באקט , או שהוא בא מאוחר ואני עייפה, וממש לא בא לי לשכב. בסופי שבוע הילדים מפריעים, צהרים אנחנו ישנים בתורות, כי הילדה לא ישנה צהרים.. ככה שאין לנו יותר מדי רגעי אינטימיות... סופי שבוע פעם בחצי שנה ..
    ירד החשק בעקבות כל מיני דברים , אני מאוד רגישה ומספיק שהו אהיה עצבני על משהו אז כבר ירד לי..
    בקיצור זה המצב ...
    ספרי איך אצלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי לא אוהבת

אני
    02/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנשואה התשושה

הבחור המנוסה
    05/07/2007

ממש ממש חבל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה באיבר המין

קאמל
    04/07/2007

אני מקיים יחסים מונוגמיים לחלוטין עם זוגתי בשלוש השנים האחרונות לעיתים לאחר קיום יחסי מין יש לי צרבה על הפין למשך כמה שעות . מה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו