מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקר- בעלך במיטה.ליאור21/06/2007
אני בסביבות השלושים, תמיד רציתי לדעת כיצד נשים אחרות מרגישות בקשר לסקס לאחר מספר שנים של נישואים, אני מאמינה שרק כך יהיה לי אומדן לגבי חיי המין שלי, לכן אשמח אם כמה שיותר נשים (נשואות שנה ויותר) יכתבו: כמה פעמים בשבוע? מי יוזם? האם הם נהנות? האם הן מסופקות מינית? האם הסקס הוא פרוע? האם תמיד בעלך משקיע בך כדי שתיגמרי ואיך (לשון או אצבע), נשיקות סוערות או רק ריפרוף שפתיים.
תודה לכל מי שתענה, זה לא מזיק אם לא יודעים מי את, ואני בטוחה שזה מידע שיעזור לכולנו בכדי להשוות ולדעת האם לדרוש ממנו יותר או האם מבחינה ממוצעת הוא מספק את הסחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם מוזמנים להגיב!
24/06/2007למרות שלא תמיד הדשא של השכן יותר ירוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושרת
שלומית24/06/2007אני נשואה כבר חמש שנים (איך שהזמן רץ) ועדיין משוגעת על בעלי. אבל אני חייבת להודות שהוא לא ישראלי ואולי זה ההבדל העיקרי. כשהייתי עם ישראלים הם דאגו לעצמם קודם כל ולפני הכל. אישי קודם כל דואג לי - אנחנו עדיין מתנשקים בפראות, עדיים יש לנו סקס של לפנות בוקר (הוא מעיר אותי באמצע הלילה), של בוקר, של אחרי צהריים ושל לפני השינה.
אנחנו עושים הכל ומחדשים כל הזמן. אף פעם לא חשבתי שאפשר להתאהב במישהו כל יום מחדש, בעיקר לא אחרי 5 שנים של נישואין, אבל זה קורה.
אני עדיין מרגישה בירח דבש, והבקשה היחידה שלי היא - שלא יגמר לעולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
אסתר25/06/2007אומנם אני נשואה שנה בדיוק אבל סתם ריציתי להגיב
\אין ממש סיפוק מיני בעלי לא אוהב נשיקות סוערות אלא רפרוף שפתיים הוא היוזם בדרך כלל ככה אני אוהבת-להרגיש שהוא נמשך אליי הוא כן משתדל שאגמור על ידי מגע בדגדגן והוא לא מוכן שאכוון אותו לכן כואב לי ואני ממפסיקה אותו
אבל אני מאוד אוהבת לשכב איתו להרגיש את גופו החם הלוהט השערות שיש לו על החזה הזיפים שלו איבר מין עומד שלו בפה שלי....זה 75 אחוז מהאורגזמה ואני מקווה שעוד נשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזין בפה זה לא מספיק
הבחור המנוסה29/06/2007אומנם זין בפה זה מעולה לגבר, אבל האישה מוצצת את הזין בפה ומדמיינת שהוא בכוס שלה.
כיווני החדירה חשובים מאוד, ולפעמים בכיוון הנכון האשה מרגישה בעננים - ומעשה מאבדת
את חוש הכיוון למשך אותם דקות. כדאי מאוד מאוד לנסות,
אשמח לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה 8 שנים
אני02/07/2007אני לא ממש אוהב סקס, הגבר שבחרתי להתחתן איתו , איך לומר כבר לא אותו דבר...
הכרס, הקרחת, עושה את שלו.... אין יותר מדי זמן "להשקיע" באקט , או שהוא בא מאוחר ואני עייפה, וממש לא בא לי לשכב. בסופי שבוע הילדים מפריעים, צהרים אנחנו ישנים בתורות, כי הילדה לא ישנה צהרים.. ככה שאין לנו יותר מדי רגעי אינטימיות... סופי שבוע פעם בחצי שנה ..
ירד החשק בעקבות כל מיני דברים , אני מאוד רגישה ומספיק שהו אהיה עצבני על משהו אז כבר ירד לי..
בקיצור זה המצב ...
ספרי איך אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לא אוהבת
אני02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה התשושה
הבחור המנוסה05/07/2007ממש ממש חבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה באיבר המין
קאמל04/07/2007אני מקיים יחסים מונוגמיים לחלוטין עם זוגתי בשלוש השנים האחרונות לעיתים לאחר קיום יחסי מין יש לי צרבה על הפין למשך כמה שעות . מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)