בעיית גמירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גמירה
    נועה
    04/08/2008

אני בת 15 וחצי ועדיין לא גמרתי . כל חברותי ובנות כיתתי כבר גמרו לא פעם אחת ואני מתחילה לחשוב שאולי יש בעייה אצלי . ניסיתי כבר כמה פעמים אבל .. זה פשוט לא קרה . דיברתי על זה עם כמה מחברותי וגיליתי שכבר כולן דיי מנוסות בזה . גם אני רוצה לחוות ועם בנים דווקא אני מצליחה להיות מגורה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גמירה

הוספת תגובה

• את מוזמנת לקרוא ספרים על מיניות

טל
    04/08/2008

ספרים כמו "לעצמך מיניות האישה" תוכלי למצוא בגוגל איכן ניתן לרכוש אותם וכך ללמוד על הגוף שלך דברים שלא ידעת ואני בטוח שגם חברות שלך לא ידעו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל ..

נועה
    06/08/2008

כמו ש'תותי' אמרה הייתי שמחה לתשובת מומחה בנוסף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד''ר חגית כהנא
    06/08/2008

את בת 15 וחצי ואין סיבה לחיפזון
    התבונני על איבר המין שלך בתשומת לב ונסי לגעת בכל אחד מחלקיו
    בדקי איזה חלק עושה לך טוב התמקדי בו
    אל תמהרי ותגיעי למטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות גמירה

דנה
    10/08/2008

הי חמודה אני בת 24 והפעם הראשונה שגמרתי הייתה לפני שנתיים וחצי והייתי עם מספיק פרטנרים וניסיתי לבד לפעמים זה לא פיזי, זה הכל בראש תהיי קצת סבלנית, תנסי לבד הרבה והכי חשוב להיות רגועה תנסי לפנטז, לראות סרטים כחולים או כל מה שעושה לך את זה זה יגיע וכשזה יגיע זה יגיע בגדול... :) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו