מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצה מקצועית- ברחת זקפהמיכל04/08/2008
שלום רב! אני אישה בת כ39 ומקיימת זמן לא קצר קשר רומנטי עם בחור הצעיר ממני ב14 שנים. הקשר מורב ומסובך ונוספה לכך "בעיה" בתחום המיני. למעשה, מאז שאנחלנו יחד, הוא מעולם לא חדר אלי. הוא ניסה בפעם הראשונה שהיינו יחד ולא צלח ומאז לא היו נסיונות. טוב לי איתו ככה. לאחורנה הוא סיפר לי שהבעיה קיימת אצלו גם עם נשים אחרות, בנות גילו. עד כה נמנעתי מלעעסוק בכך משום שחשתי רגשי אשמה. כעת, לאחר שסיפר לי שזה קושי שאינו קשור דווקא בי ושזה מציק לו, אני מאד רוצה לסייע. אומר רק שהוא מתנגד להליכה לטיפול. מה אוכל לעשות? הן ברמת התנהלות הדברים במיטה, הן ברמת הגישה, הן ברמת עזרי סקס- כל תשובה שעשוייה לעזור תשמח. ואנא- אל תפטור זאת בכך שהוא חייב ללכת לייעוץ. כי הוא לא נעוניין. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות
טל04/08/2008אף פעם הוא לא גמר בנרתיק של מישהי? מה קורה כשאת מאוננת לו? מה קורה כשהוא נוגע בך כמה זמן נשמרת הזקפה? תנסי לספר לנו מה עוד הוא סיפר לך למה בעצם הוא לא רוצה לחדור לנרתיק האם הבעיה לא מפריעה לו ולכן הוא לא רוצה לטפל בה? אז תוסיפי לנו מידע לגבי השאלות ומה קורה בחדר המיטות כשקורה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעצה מאחד מבעלי המקצוע!!
מיכל05/08/2008צר לי רועי, אך אינני יודעת מי אתה..... האם בעל מקצוע אתה או פשוט מבין עניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם מיכל
תותי05/08/2008אנו מודות לך, אני לפחות, על המידע שאתה חולק פה עם כולם, אך אין צורך בכל תגובה שלך לכל שאלה, בעיקר אם היא מופנית למומחים שכאן. אשמח אם תיתן גם למומחים להביע את חוות דעתם, בשביל זה אני שואלת אותם שאלה תחת כותרת "שאלה למומחים" או משהו בסגנון. אני רואה שאתה עונה פה על רוב השאלות, לשלי אין צורך שתענה, אני רוצה את תשובת המומחים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי פה זה פורום שהמומחים עונים
תותי05/08/2008וכל השאר חווים דעתם או שואלים שאלות. אתה עונה על אותם שאלות! זה לא העניין או הרצון של חלק מהאנשים פה. לדעתי נכנסת לשאלה של מיכל יותר מדי לפרטיות (תספרי לנו עוד, תוסיפי פרטים על מה שקורה בחדר המיטות...) מה?!? קצת נסחפת. היא שואלת שאלה למומחה, ראה את כותרת השאלה שלה. אתה עדיין לא מומחה עם כל הכבוד. אז בבקשה אל תיקח עמדה כזו. ומיכל סליחה שאני מתערבת אבל זה הציק לי נורא והייתי חייבת.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותי
קשת08/08/2008רועי מקדיש מזמנו ומהידע שלו כדי לחלוק אותו עם אנשים. לפעמים גם הניסיון עושה את שלו ולא רק הידע הרפואי. אין שום נזק בשאלותיו, בהכוונותיו ובמוכנות שלו לעזור. אין צורך להתבטא בצורה לא נחמדה ובזלזול. לא בא לך- אל תקראי את תשובותיו. לרועי- אני שמחה על ההיענות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקשת
ברקת08/08/2008אני חושבת שזכותי להגיד לרועי מה אני חושבת. לא קיללתי, לא התבטאתי בגסות ולא זלזלתי. ביקשתי שלא יענה לשאלות שלי, כי אני רוצה לקבל תשובות מאנשים המקצוע שפה. לשם זה הם פה. זכותי !!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד''ר חגית כהנא06/08/2008יתכן ואשמע טרחנית ומיושנת אבל מה גורם לאישה בת 39 להיות עם גבר בן 24 כשהקשר מסובך?
האם את רוצה להיות אמא של גבר או מטפלת שלו?
אני באמת חושבת שאת צריכה יעוץ בלי קשר אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן ואשמע טרחן ומיושן
עוז4607/08/2008אבל לא אשפוט את טיב היחסים בינכם, ביחוד שטוב לך איתו והוא חשוב לך. איני מומחה ובעל ניסיון (מלבד השנים) אבל להשקיע בזוגיות בכלל חשוב מאד ואם אינך מוצאת דרך ללכת ליאוץ אולי תנסי בדרך עקיפה, למשל דרך הטנטרה, אישי או קבוצתי או דרך פורום אחר שיותר קשוב לבעיתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)