בעיות בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בסקס
    המחכה
    04/08/2008

שלום למומחים וכולם אני צריכה עצה ידידותית/מקצועית: אני בת 28 יש לי חבר מדהים ואנחנו אוהבים מאוד. ברמה המנטלית החיבור שלנו ממש טוב אבל בסקס המצב קשה ביותר: קודם כל, הוא לא יודע "להפעיל" את המשחק המקדים, לקח לי זמן לעבוד על זה, היום המצב יותר טוב, עדיין לא מושלם. דבר שני הוא מאוד אוהב לחדור (ואני נהנית שהוא בתוכי) ומצד שני הוא גומר נורא מהר, אנחנו לא כמעט לא מגוונים בתנוחות ולא במקומות ("כי אלה דברים שאתה עושה עם סתם בחורה ולא עם אהבת חייך שאתה מכבד אותה ולא רוצה שזה יהיה זול") ושיא השיאים הוא שהוא לא מוכן לרדת לי כי אני רטובה מדי!! שאגב עד שהכרנו לא ידעתי שזו בעייה זה מעולם לא הפריע לאף אחד, להפך... אנחנו אוהבים מאוד ואני לא רוצה שזה יהרוס הכל. כמובן שדיברנו על זה אבל הוא מאוד פגיע וכדי לא להרוס לי הוא מעדיף פשוט לוותר לפעמים.... חבר'ה, עצה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בסקס

הוספת תגובה

• מורכב

טל
    04/08/2008

לגבי הגמירה המהירה יש דרכים לעבוד על זה כמו ללכת לטיפול אצל סקסולוג או אוננות כלומר לאונן יותר ושליטה עצמית כלומר לזיין לעצור לאונן לעצור ולהמשיך וכדומה . כתבו על זה כאן לא מעט כדאי לך לחפש באתר פשוט בשורת חיפוש. לגבי בעיית המין האוראלי זה לא הכי נעים להיות המורה והדרך הטובה ביותר לדעתי ללמד צריך להיות באמצעות סרט טוב וספר טוב שגם לא בעיה למצוא באינטרנט. לגבי בעית של רטיבות אז אני לא רואה בזה שום בעיה אלא אם יש גם ריח לוואי שזה בעצם מה שמפריע לו מעבר לזה כדאי שיצפה ויקרא על עינוג ועל החשיבות של עינוג בת הזוג . אם את מרגישה שאתם צריכים לגוון את חיי המין שלכם אז כדאי אולי לקרוא סיפורים ביחד עם חבר שלך שכותבים אנשים באינטרנט על חוויות המין שלהם או אפילו פנטזיות ואם יש אחד שמגרה אתכם למה שלא תנסו ותכנסו למשחק, אם את מרגישה שהוא לא זורם אז תסחפי אותו ואם זה לא הולך אז תזדקקו לטיפול זוגי לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו