מה דעתכן? מאוד חשוב לי לדעת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכן? מאוד חשוב לי לדעת....
    יואל
    22/06/2007

אני בן 18 ובתול.
    יש לי בעיה של חוסר הערכה עצמית במיטה. אני תמיד חושש שלא אוכל לספק בחורה...תמיד נראה לי שאחרים יהיו טובים ממני במיטה וזה נורא מדכא. נראה לי הסיבה העיקרית היא גודל איבר מיני. איבר מיני קטן יחסית רק 12 ס"מ וכל פעם שאני מדמיין סיטואיציה של לשכב עם בחורה אני תמיד חושש שהיא תתאכזב מהגודל. גודל איבר מיני נורא מעסיק אותי כלומר זה שהוא לא כזה גדול. תמיד נראה לי שלא אוכל לספק אישה. רציתי לשאול אתכם בנות האם הגודל הוא כזה משנה...האם באמת זה מה שאתן מסתכלות אליו.? האם ניתן לספק אישה גם מ 12 ס"מ. בבקשה תעזרו לי להתמודד עם הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יואל! צר לי לקרוא את מצוקתך...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/06/2007

12 ס"מ זה מספיק לספק אישה!!! לא רק על הגודל יבוא הסיפוק! מעבר לזה, הקושי אותו אתה מתאר הוא פסיכולוגי, לא סקסולוגי! גש לייעוץ מקצועי שיחזק לך ת'ביטחון העצמי!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואל כנסססססססססססססססססס!!!

נורית
    25/06/2007

שמע 12 ברור יכול לספק בחורה אבל נחשב קטן זה נכון.
    אין לך מה להתבייש!!! אני בחורה ואני לא מייחסת חשיבות כלכך לגודל זה לא מה שקובע אם אני יצא איתו או לא. כמו כן אם תראה שאתה בטוח בעצמך ותפעל בביטחון עצמי גבוה ותהנה מכול רגע.............יהיה טוב=]

אגב מישהי ירדה לך פעם או עשתה לך ביד? פשוט אמרת שאתה חסר ביטחון לגבי הזיין...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנורית ....

יואל
    26/06/2007

קודם כל תודה על התשובה. לשאלתך....כן מישהי ירדה לי אבל לא אמרתי לה שאני חושב שהזיין שלי קטן.....אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש לי קטן. אני חושב שהיא די ראתה שלא התברכתי (: ....אבל לא אמרה כלום. תראי אני באמת משתדל להינות ממערכת יחסים אם יש לי כזו אבל שאני מתחיל לחשוב על זה שהבחורה שאני איתה תראה שיש לי קטן זה מבאס אותי נורא. את הרי יודעת שלא הרבה בחורות הן כמוך...מתחשבות ולא מסתכלות על פרמטרים פיזיים אלא בטח על אישיות ועל בן אדם כבן אדם ולא כמשהו אחר. הרבה בנות לצערי מסתכלות על גודל הזין כפרמטר לגבריות למרות שאני בטוח שזו לא גישה נכונה. את חושבת אחרת? אשמח לשמוע את דעתך...(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליואל - תלמד לזיין

הבחור המנוסה
    29/06/2007

אשה לא צריכה גודל... יש כאלה שיש להם ענק אבל הוא לא יודע את כיוון הכניסה,
    את עוצמת הכניסה ואת משך הזמן שהוא צריך להיות קשה....

אם אתה יודע לפעול עם כל החושים והאברים שלך - לשון, אצבע,שפתיים,רגליים - ובתנאי
    כמובן שאתה תפעיל אותם נכון - למשל הלשון צריכה להיות שרירית ומהירה... - ולא רכה כאילו
    שאתה אוכל גלידה - אז תראה שפתאום הבחורה לא תסתכל כלל על הגודל אלא על התפעול
    הנכון של הכלים שלך.

בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחור המנוסה...

יואל
    29/06/2007

תודה על התשובה....כל זה עניין של ניסיון שגם אותו עדיין אין לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעכחעיח

po
    16/07/2007

ghjghjghj

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב לשמוע את זה

po
    04/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו