גלולות.. גלולות.. שאלה למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות.. גלולות.. שאלה למומחים
    ברקת
    06/08/2008

הי מה שלומכם? שאלה לי לפני כמה שנים, אם להיות מדויקים אז ב-2001 התחלתי לקחת גלולות "מרסילון". נטלתי אותן כשלוש וחצי שנים. עכשיו. אני זוכרת כי הייתי תקופה מסוימת במהלך נטילת הגלולות שבה סבלתי ממיגרנות נוראיות על בסיס יומיומי, מה שהפריע לי בעבודה וכמו כן פגע בשגרת החיים. אני מעוניינת לקחת שוב גלולות אך הדבר מציק לי. אני סובלת אומנם ממיגרנות אך כבר לא ע"ב יומיומי ויודעת בחלקן אין לשלוט בהן, מודעת למה אני אוכלת ולמה שאסור לי לאכול על מנת למנוע התפרצות. כמו כן יום יומיים לפני מחזור יש לי לרוב מיגרנה וגם במצבי לחץ. יש תחליף? האם נטילת גלולות מעודדת מיגרנות? האם גלולות עם רמת הורמונים נמוכה יותר יכולה לעזור בעניין? אשמח מאוד לתשובה. יום נפלא !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות ומיגרנות

ד''ר חגית כהנא
    06/08/2008

יש לך נטיה למיגרנות שגלולות יכולות להחמיר אך לא בהכרח - נטילת גלולות הינה ניסוי ותהייה גשי לרופא/ת נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו