דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    האבירה
    22/06/2007

שלום !יש לי שתי דילמות ואשאל את השאלה בשני חלקים בכדי להקל
    על הבנתכם את הבעייה
    1.אני בת 30 ביולי הקרוב ובאופן כללי מחפשת גברים לקשר רציני סביב טווח הגילאים שלי או קצת יותר ,אבל הכרתי בחור בן 26 שנחשב יחסית צעיר לטעמי ויש לנו חיבור מדהים ומקסים כאילו הכרנו שנים מלא אהבה
    למרות זאת אני לא שקטה והחששות שלי מפריעות לי לזרום איתו כי הוא לא נראה לי מספיק בוגר (למרות שהחלטתי זאת עפי גילו בעיקר)האם להקשיב לחוקים "האלו שהצבתי בפני עצמי לגבי טווח הגילאים ,או להמשיך בקשר החיובי שנוצר כאן מבלי לחשוש ?
    2.אני גומרת במשגל רק עי אוננות כשאני שוכבת על גבי עם חדירה תוך כדי מהצד ומבחינה טכנית זה ממש ממש מעיק עלי ויש לי טראומה מזה
    כי אני מרגישה סוג של "ניתוק מהפרטנר שלי ,וגם עם הרגל שלו פתאום מפריעה לי לאונן זה קוטע את ההנאה ויורד לי החשק ואז אני מוותרת וממשיכה עד לגמירה שלו מבלי לגמור ,כי לא נעים לי :להזיז אותו ,להגיד לו שים את הרגל ככה והיד ככה וכו וממש בא לי לשנות את ההרגל הזה ולגמור אחרת .יש סיכוי כזה ?
    תודה לכם וממש תעזרו לי אם תתנו לי תשובה מעמיקה כי אני כבר שנים סובלת
    ביי האבירה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמות...

24/06/2007

לא לכל דילמה יש תשובה חד משמעית. אני מאמין שלא כדאי לשפוט ספר לפי צבע הכריכה. כלומר, אם יש בינכם חיבור טוב והקשר זורם כבר זמן מה, לכי לפי הרגשתך ולפי מצב הקשר ולא לפי הגיל של בן זוגך. מקסימום תפרדו, כמו שכבר קרה לך בעבר.

לגבי שאלתך השנייה - את מתארת מצב תקין. רוב הנשים אינן מסוגלות לגמור בחדירה. נסי להתחבר אל בן זוגך בדרכים אחרות יצירתיות ולהנות מכל מכלול האקט ומה שמסביב. אם מספיק נעים לך לאפשר לו לחדור אלייך, את צריכה להגיע גם למצב שיהיה לך נעים ולא מביך לבקש ממנו להזיז יד או רגל... חשוב.

ואם את סובלת שנים, אולי כדאי שתפני לייעוץ מקצועי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו